23948sdkhjf

Millionrenovering er på vej i Ishøj

Boligselskabet Vildtbanegårds afdeling tre skal renoveres for mellem 140 og 160 mio. kroner i Ishøj. Det slår nyt prækvalifikationsmateriale fast
Efterisolering af facaden, udskiftning af vinduer, lukning af altaner, ombygning af et fælleshus til to nye lejemål, etablering af et nyt fælleshus, tagvinduer, der skal laves om til en lille altan og 300 badeværelser, der skal renoveres.

Sådan lyder opgavebeskrivelsen i et nyt udbud, der netop er sendt i prækvalifikation.

Det er Vildtbanegårds afdeling tre i Ishøj, der står for skud, og 12 blokke med i alt 378 lejemål vil blive berørt af renoveringen, der forventes at løbe op i mellem 140 og 160 mio. kroner.

- Den største opgave ligger i facaderenoveringen, ombygningen af beboerhuset, opførelsen af et nyt beboerhus og renoveringen af badeværelserne, siger bygherrerådgiver Christine Kalhauge fra Cowi.

Udbydes i totalentreprise

Det er bygherres ønske, at der etableres et stærkt og udbytterigt samarbejde med henblik på at få det bedst mulige byggeri inden for den fastsatte økonomiske ramme, og at byggeriet desuden skal gennemføres med færrest mulige gener for beboerne, lyder det i prækvalifikationsmaterialet.

Af den grund udbydes kontrakten som totalentreprise med fokus på tidlig partnering, fremhæver Christine Kalhauge, mens bygherrerådgiver og designansvarlig, Bernd Kjelland, indskyder, at boligselskabet allerede har været igennem to renoveringer af lignende omfang, hvor totalentreprise med fokus på tidlig partnering også var på bordet.

- Det fungerede upåklageligt, og derfor har vi valgt at prøve det én gang til, siger han.

Fem bliver prækvalificeret

For at komme i betragtning til opgaven skal man som virksomhed blandt andet kunne fremvise positiv egenkapital i de seneste tre regnskabsår med en mindsteomsætning på 500 mio. kroner.

- Man skal have en vis omsætning, ellers kan man ikke magte opgaven, siger Bernd Kjelland og fortsætter:

- Man kan selvfølgelig altid gå sammen i et konsortium.

Deadline for ansøgninger er den 9. november 2014, og senest den 14. december 2014 vil fem aktører blive opfordret til at afgive bud på opgaven.

Den udvalgte virksomhed - eller det udvalgte konsortium - vil herefter have 24 måneder til at opfylde kontrakten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125