23948sdkhjf

Entreprenør ansætter første driftschef i firmaets historie

Celero, der tilbage i april hjalp med at sikre Børsen i forbindelse med den voldsomme brand, styrker organisationen og henter entreprenørvirksomhedens første driftschef nogensinde

Det har været et stort år for entreprenørvirksomheden Celero, hvor både ordrebogen og organisationen er vokset til nye højder.

Men oprustningen er ikke færdig her.

Celero har nemlig styrket ledelsen med virksomhedens første driftschef nogensinde, og her er valget faldet på Jakob Kær Albrechtsen. Han kommer fra en stilling som projektchef hos entreprenøren Jönsson A/S.

- Jakob er en stærk strategisk og driftssikker profil. Vi kender ham fra vores tætte samarbejde i hans tidligere rolle, og derfor ved vi, at Jakobs kompetencer og personlighed vil supplere og styrke vores samlede ledelse på bedste vis, siger adm. direktør i Celero, Line Bang Nielsen i en pressemeddelelse.

Oprustningen sker blot et par måneder efter opkøbet af den faste samarbejdspartner og største underentreprenør, Clausen Service.

Opkøbet skete som et naturligt led i virksomhedens vækststrategi, og det er blandt andet den rejse, som Jakob Kær Albrechtsen har brændt sig varm på.

- Det føles meget naturligt for mig at vælge Celero nu. Celero er ikke længere en mindre ny spiller. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Line (Bang Nielsen, red.) og understøtte udviklingen af Celero sammen med resten af teamet, lyder det fra Jakob Kær Albrechtsen i pressemeddelelsen.

Hjalp til ved Børsen-branden

Den nye driftschefs primære opgave bliver at samle og udvikle driftsorganisationen og processerne på tværs af nedrivning, sikring og byggeri hos entreprenøren, der primært beskæftiger sig med akut sikringsarbejde, løbende rådgivning, renovering og genopbygning.

Blandt andet har Celero været involveret i arbejdet efter storbranden i Vanløse, på Keolis’ udbrændte busanlæg og hovedkontor i Glostrup og senest branden i Børsen i april.

Her skulle virksomheden sikre så meget af den historiske bygning som muligt. Selvom Celero i gennemsnit beskæftiger omkring 150-200 håndværkere dagligt, mens man siden opkøbet beskæftiger 20 ansatte i administrative opgaver.

Den nye driftschef tiltrådte den 1. juli.

Kort om Celero Danmark A/S

  • Celero er latin og betyder “at handle hurtigt".
  • Virksomheden beskæftiger sig med alt fra akut sikringsarbejde over den løbende rådgivning til renovering eller genopbygning af en skadet bygning.
  • Blev stiftet i 2020.
  • Selskabet, der for nylig har opkøbt Clausens Service og er flyttet til Amager, er ejet af Frank Clausen (39 pct.), Jensen Gruppen (51 pct.) og adm. direktør Line Bang Nielsen (10 pct.).
  • Virksomheden er landsdækkende og har blandt andet været inde over arbejdet efter storbranden i Vanløse og på Keolis’ udbrændte busanlæg og hovedkontor i Glostrup.

 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218