23948sdkhjf

Entreprenør med 140 ansatte ryster direktørposen

En partner træder et skridt ned, og en anden et skridt op i toppen hos Skou Gruppen

Den store nordsjællandske entreprenørvirksomhed Skou Gruppen rykker rundt i toppen.  

Alexander Hermansen, der siden 2011 har været tømrermester og partner, bliver ny teknisk direktør.  

Alexander Hermansen lægger en helt utrolig stor arbejdsindsats hos os, og det har han gjort fra dag ét Martin Skou Heidemann, adm. direktør hos Skou Gruppen

Han er med adm. direktør Martin Skou Heidemanns ord "en naturlig afløser" for den hidtidige tekniske direktør, Jesper Egund, der fortsætter som partner i det Hørsholm-baserede firma, hvor han også fremover vil varetage byggetekniske og -juridiske spørgsmål.

- Alexander har de seneste 13 år kørt parløb med Jesper Egund og har gennem årene påtaget sig et stadig større ansvar for byggeprojekterne både udadtil i forhold til bygherrer og rådgivere og indadtil i forhold til vores medarbejdere, siger Martin Skou Heidemann i en pressemeddelelse.

Selvom Jesper Egund nu overlader det overordnede tekniske ledelsesansvar, vil han fortsat bruge alle sine kræfter hos entreprenørselskabet med hovedkontor i Hørsholm.

Katalysator for vækst

Jesper Egund kom til Skou Gruppen som afdelingsleder i 2008, hvor firmaet havde omkring 60 ansatte og en årsomsætning på omkring 100 mio. kr. Året efter blev han partner og teknisk direktør året efter. 

I dag er der mere end dobbelt så mange ansatte og mere end tre gange så stor årlig omsætning.

Jesper Egund, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, havde den erfaring og de systemer med sig, som ifølge Martin Skou Heidemann blev grundlaget for at udvikle firmaet:

- Jesper er rigtig dygtig til det byggetekniske og -juridiske, og desuden har han bidraget med alle de systemer, der skal til, for at gøre et forvokset tømrerfirma til et solidt entreprenørfirma, siger topchefen om den afgående tekniske direktør.

Myreflittig tømrermester

Det skorter heller ikke med lovorod om den nye direktør.

- Alexander Hermansen lægger en helt utrolig stor arbejdsindsats hos os, og det har han gjort fra dag ét, siger Martin Skou Heidemann.

- Ofte er han også ude at tage udfordringer og problemer i opløbet. Det er en naturlig konsekvens, at Alexander nu bliver teknisk direktør, og i partnerkredsen glæder vi os til det fortsatte samarbejde med ham, tilføjer direktøren.

Alexander Hermansen er 43 år og uddannet tømrer.

Skou Gruppen beskæftiger cirka 150 medarbejdere, arbejder i hele Storkøbenhavn og har hovedkontor i Hørsholm.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109