23948sdkhjf

Dominia opruster: Ansætter to nye chefer

Dominia henter både en økonomichef og forretningsudviklingschef ind til virksomheden. De tiltræder 1. juni

Den rådgivende ingeniørvirksomheden Dominia opruster ledelsesgangene.

Og det er ikke bare én, men hele to chefer, som fra 1. juni tiltræder i virksomheden.

Således har Dominia ansat Anders H. Moustgaard som økonomichef, hvor han skal stå for virksomhedsøkonomien samt bidrage til tilbudsstrategien

Derudover er Bo Jeppesen ny forretningsudviklingschef og skal supplere direktør Andreas Borch-Hansen med salg og udvikling af nye forretningsområder.

- At Dominia kan tiltrække profiler fra den øverste hylde, er et tydeligt bevis på, at det arbejde vi har gennemført internt, med at få en klar forretningsstrategi, er begyndt at bære frugt, udtaler Adm. Direktør Morten Stahlschmidt i en pressemeddelelse.

Han tilføjer:

- Vi står lige nu i position, hvor kombinationen af vores økonomi, vores faglige kompetencer, vores medarbejdersammensætning af erfarne og yngre medarbejdere, samt vores mange faste kunder, gør os til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner.

Anders H. Moustgaard kommer fra en stilling som økonomichef for strategiske partnerskaber i Sweco, mens han også har tidligere været økonomichef i Kant Arkitekter. 

Bo Jeppesen er tidligere partner i Erik Arkitekter, hvor han blandt andet var udviklingsdirektør og projektansvarlig.

Dominia er og har blandt andet været involveret i projekter som Papirøen, Ørestad Plejecenter, Uddannelsescenter Bispebjerg, Vækst – Skolen i Sydhaven, ARC Skicenter og Sankt Annæ Gymnasium.

Dominia Rådgivende Ingeniører:

  • Selskabets historie går tilbage til 1931, hvor Københavns Almindelige Boligselskab, KAB, besluttede at oprette A/S Dominia til at håndtere deres projekteringsarbejde.
  • I 1988 blev Dominia udskilt som en selvstændig virksomhed.
  • Ejerskabet er fordelt på virksomhedens partnerkreds, som ejer 75 pct. af aktierne i selskabet. De resterende 25 pct. ejes af medarbejdere.
  • I dag beskæftiger virksomheden sig med følgende kundegrupper: almene boligselskaber, strategisk partnerskab (TRUST), kommuner (primært skoler & daginstitutioner), professionelle private aktører (erhverv og boliger) samt totalentreprenører.

Kilde: Dominia

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157