23948sdkhjf

Nyeste skud på JCN-stammen sætter gang i første projekt

34 almene boliger i Skjern markerer begyndelsen på et dedikeret rækkehusben hos jyske boligbygger

Det er snart to år siden, at JCN Bolig præsenterede en sektion dedikeret til rækkehuse. 

Nu er den jyske boligspecialist så gået i gang med det første projekt, Svinget i Skjern, som består af 34 almene etplans rækkehuse for Bomidtvest.

Rækkehusene er designet med tre forskellige boligtyper, som alle på omkring 100 kvm.

Det vestjyske boligprojekt blev vundet via en offentlig udbudsrunde, hvor bygherren valgte JCN Bolig.

I optimeringsfasen fandt entreprenøren yderligere 74 kvm bolig i udbudsmaterialet, hvilket gav boligselskabet næsten en hel ekstra bolig.

JCN Boligs rådgiver på rækkehusene i Skjern er Nodo Arkitekter, og ingeniørerne er Niras.

Bygherren, Bomidtvest, samt bygherrerådgiver Erik Arkitekter har udviklet det tidligere industriområde til det nye boligprojekt i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune.

Da JCN Bolig i maj 2022 præsenterede omverdenen for det nye sats på rækkehusmarkedet lød det blandt andet fra adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen, at det var med et mål at blive blandt de bedste.

– Vi starter ikke blot op med rækkehuse – vi etablerer en decideret målrettet sektion til det nye forretningsområde. Markedet for større rækkehusprojekter til udlejning har udviklet sig meget de seneste år, og der er mange projekter under planlægning. Samtidig oplever vi en stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder som pensionskasser, investeringsfonde og udviklingsselskaber, sagde direktøren også.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094