23948sdkhjf

Chef forlader familieejet milliardentreprenør

Katinka Hauxner stopper på posten som byudviklingschef i A. Enggaard A/S

Efter knap tre år ansættelse stopper Katinka Hauxner på posten som byudviklingschef i milliardvirksomheden A. Enggaard A/S. 

Det skriver hovedpersonen selv på LinkedIn

Her kalder hun årene hos entreprenør- og byudviklingsvirksomheden både spændende, intense og lærerige. 

- Det har været privilegeret at arbejde med så store og komplekse byudviklingsprojekter som Vridsløse, Odense Indre Havn, Banebyen og Gellerup, skriver hun blandt andet og fortsætter:

- Det har været intensivt at arbejde på tværs af landet - i København, Aarhus, Aalborg og Odense - og med ledelse, kompetenceopbygning, bykvalitet og bæredygtighed i en traditionsrig byudviklings- og entreprenørvirksomhed. 

Kort om A. Enggaard A/S

Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden omsatte i 2022 for 2,6 mia. kr. og beskæftigede i gennemsnit knap 400 medarbejdere, viser den senest offentliggjorte årsrapport på CVR. 

Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Odense og København.

Blandt virksomhedens projekter er byggeriet af det nye stadion i Aarhus, hvor A. Enggaard er hovedentreprenør. 

I opslaget lyder det, at hun er stolt af de opnåede resultater. 

- Med de resultater i bagagen er det nu tid til et nyt set up. Inden jeg blev ansat som byudviklingschef, var jeg ekstern rådgiver for A. Enggaard, og den rolle har vi aftalt, at jeg vender tilbage til. Inden da holder jeg nogle måneders orlov til at tanke op fagligt og få ny inspiration, skriver Katinka Hauxner videre.

Katinka Hauxner blev ansat som byudviklingschef 1. maj 2021. Der var dengang tale om en nyoprettet stilling

– Katinka Hauxner skal dels styrke det strategiske lag i vores interne bylivsafdeling, der meget snart skal tilføres endnu flere medarbejdere, og dels bidrage med erfaring og bystrategiske visioner som en integreret del af alle både nuværende og fremtidige byudviklingsprojekter, lød det dengang fra adm. direktør i A. Enggaard, Asger Enggaard. 

Inden ansættelsen var hun beskæftiget som selvstændig via rådgivervirksomheden Hauxner og havde netop gennem flere år har samarbejdet med Enggaard på projektbasis. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141