23948sdkhjf

Topchef forlader bygge- og betonkæmpe: Ny ledelse er fundet

Efter halvandet år i spidsen for DS Gruppen melder Kent Hejn Kristensen nu sin afsked. I det nye ledelsesteam har flere dobbeltroller

Producenten af stål- og betonløsninger til byggeri og industri, DS Gruppen, får ny topledelse.

Kent Hejn Kristensen fratræder således stillingen som adm. direktør for DS Gruppen og DS Flexhal ved udgangen af regnskabsåret, den 31. marts 2024.

Det sker ifølge en pressemeddelelse fra koncernen, der dækker DS Flexhal, DS Elcobyg, DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil, på Kent Hejn Kristensens initiativ, da han "ønsker at reducere sin arbejdstid og frigøre tid til andre aktiviteter".

- Kent har været i virksomheden siden 2002 og har haft forskellige lederstillinger i perioden – siden 2022 rollen som CEO for DS Gruppen, påpeger Dr. Benedikt Krings, formand for bestyrelsen for DS Gruppen og adm. direktør for Goldbeck Europe, som DS Gruppen har været en del af siden 2022.

- Nu overtager Morten Kaad og Mike Flörke opgaven – to erfarne og kompetente kollegaer fra vores egne rækker. Det vil sikre stabilitet og pålidelighed, hvilket er vigtigt for både vores medarbejdere og for vores kunder, fortsætter han.

Dobbelt lederskab

Morten Kaad er i øjeblikket medlem af direktionen i DS Gruppen og CEO for DS Stålkonstruktion. Mike Flörke er også medlem af direktionen og er samtidig Chief Strategy Officer i DS Gruppen.

Begge vil fortsætte i deres nuværende roller ud over deres nye stillinger.

Anders Brinch Sørensen, CEO for DS Elcobyg, og Thomas Lundgaard Rasmussen, CEO for DS Stålprofil, forbliver i direktion.

Som den nye femte person og ny CEO for DS Flexhal bliver Anette Storm en del af koncernens ledelsesteam. Hun har været i virksomheden i syv år og varetager i dag stillingen som COO i DS Flexhal.

- Anette har bidraget meget til DS Flexhals succes i de seneste år. Vi er meget glade for, at hun har sagt ja til den nye opgave, udtaler Dr. Benedikt Krings.

Frem til sin sidste arbejdsdag i koncernen vil Kent Hejn Kristensen støtte arbejdet i den nye ledelse.

DS Gruppen producerer og sælger stål- og betonløsninger til byggeri og industri. Selskabet har hovedkontor i Hobro og salgskontorer i Norge og Tyskland. Koncernen havde i 22/23, der dækkede ni måneder, en samlet omsætning på 2 mia. kr. Virksomheden beskæftiger cirka 900 medarbejdere.

DS Gruppen kort

  • DS Gruppen består af forretningsenhederne DS Flexhal, DS Stålkonstruktion, DS Elcobyg og DS Stålprofil, som henholdsvis opfører erhvervsbyggerier i stål og beton, producerer stålkonstruktioner, betonelementer eller tag- og facadebeklædning i tyndpladestål.
  • DS Gruppen udfører totalentrepriser i Danmark og Sverige og betegner sig som en af Skandinaviens førende industrikoncerner inden for produktion og salg af stål- og betonløsninger til byggeri og industri.
  • Koncernen har hovedkontor i Hobro, regionskontor i Storkøbenhavn og salgskontorer i Norge og Tyskland.
  • Koncernen har datterselskaber i Tyskland, Slovenien, Polen og Norge og vil med en ny strategi mere bredt ud - både geografisk og opgavemæssigt. 
  • Familien Møller Hansen solgte i foråret 2022 DS Gruppen A/S og underliggende produktions- og salgsselskaber til den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH.

Kilde: DS Gruppen

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125