23948sdkhjf

Tømmerhandel fejrer milepæl på udvidelse

Udbygningen betyder blandt andet, at håndværkerbutiksarealet fordobles

Med en tocifret millioninvestering er Davidsens Tømmerhandel i fuld gang med at opgradere kædens Vejle-baserede byggecenter. Spaden blev stukket i jorden i foråret, og for nyligt er der afholdt rejsegilde for den nye tilbygning. Ifølge trælastkæden kan kunderne allerede mærke forandringerne.

– Deletaperne i det store projekt med at udvide tømmerhandlen forløber efter tidsplanen, og vi hører heldigvis fra vores kunder, at de ikke har følt sig generet af byggeriet, men har kunne foretage deres indkøb og besøg på vanlig vis, siger Freddy Kristensen, trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle i en pressemeddelelse.

Forventningen er, at den nye forretning står klar til foråret, og her kommer kunder og produkter til at kunne boltre sig på et fordoblet butiksareal.

– Når den nye udvidelse står færdig, er håndværkerbutiksarealet fordoblet til 1.000 kvm, og af dem bliver 300 kvm dedikeret til arbejdstøj. Vi får også en shop-in-shop med professionel maling, og så kommer vi til at tilbyde et endnu bredere udvalg af elværktøj og befæstigelse til vores professionelle håndværkere, fortæller Freddy Kristensen.

Desuden har der i arbejdet været fokus på trælastens udendørsarealer, der nu er designet til at gøre turen gennem trælastsortimentet nemmere.

- De seneste måneder har vi arbejdet på udvidelsen af trælasten med over 2.000 kvm samt forbedrede til- og frakørselsforhold. Det har givet en bedre logistik for vores kunder og et naturligt flow, når man kører ind i trælasten og skal finde sine varer, forklarer Freddy Kristensen og tilføjer:

- Samtidig har vi etableret ny ekspedition midt på pladsen, som gør medarbejderne mere synlige og forbedrer kundeservicen

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125