23948sdkhjf

MT Højgaard indgår nyt strategisk partnerskab

I selskab med lokale firmaer skal MT Højgaard Danmark vedligeholde og energioptimere kommunale ejendomme i den østlige del af Furesø for op mod 137 mio. kroner

I de kommende år skal kommunale bygninger som skoler og børnehaver optimeres energimæssigt i Furesø. 

Kommunen udbyder en stor del af bygningsvedligeholdelsen og energioptimeringen i to strategiske partnerskaber for at "få løst flest mulige opgaver for pengene i høj kvalitet" og indfri klimaambitioner. 

Nu er der så sat navn på vinder i øst. Her har kommunen valgt partnerskabet FUUR med MT Højgaard Danmark i spidsen, som skal udføre en række opgaver de kommende fire år. 

Partnerskabet for Øst starter 1. september, mens det for Vest forventes udbudt til efteråret.

Foruden MT Højgaard Danmark består FUUR af flere virksomheder, som er forankret i eller har erfaring fra Furesø Kommune. 

"Det er et mål, at partnerskabet skal sikre, at opgaveløsningen systematiseres endnu mere end i dag, så borgerne og brugerne får endnu mere for de vedligeholdelseskroner og energimidler, der er afsat de kommende år", lyder det i en fælles pressemeddelelse fra MT Højgaard Danmark og Furesø Kommune. 

- Vi glæder os selvfølgelig meget over at skulle arbejde med energi- og renoveringsområdet i samarbejde med Furesø Kommune. Det er en spændende og ny måde at arbejde med det strategiske vedligehold på i kommunerne. Vi vil drive partnerskabet optimalt, således at de rette kompetencer og kvalifikationer matcher de opgaver der skal løses. På den måde får borgerne mere vedligehold for pengene, siger Morten Pilebo, partnerskabsansvarlig i MT Højgaard Danmark.

Opgaven er opdelt økonomisk, så kontakten i første omgang løber fra 2023-2025 med en forventet omsætning på op til cirka 80 mio. kr. eksklusiv moms. Derefter har kommunen option på at forlænge kontrakten, så partnerskabet i 2026 og 2027 udfører opgaver op til cirka 57 mio. kr. eksklusiv moms. I alt op til 137 mio. kr. 

Hvem er med i FUUR?

  • Hareskov Elektric (El)
  • Kastrup Tag (tag)
  • Norconsult (energirådgivning)
  • Glarmestre Snoer og Sønner (Glarmester)
  • Finn L. & Davidsen VVS/Blik
  • JT3 Klima (Ventilation)
  • MT Højgaard Danmark (Anlægsgartner/brolægger, kloak, murer, tømrer/snedker og maler)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094