23948sdkhjf

To udvidelser på én uge: Installatørkæmpe bliver større

VVS- og gasvirksomhed bliver 13 medlem af det ambitiøse milliardforetagende

Ved indgangen til juni talte Installatørgruppen kun de 11 firmaer, der sammen med kapitalfonden FSN Capital etablerede den ambitiøse virksomhed i starten af året.

Men nu sker der ting og sager.

Leon Petersen VVS & GAS melder sig nu under Installatørgruppens faner som den 13. danske installationsvirksomheder i gruppen af eksperter i el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Udvidelsen sker blot en uge efter, at Dansk Klimateknik blev præsenteret som virksomhed nummer 12 i installatørkæmpen.

Leon Petersen VVS & GAS er, som navnet antyder, en vvs- og gasvirksomhed med kontor i Ishøj. Firmaet beskæftiger sig med opgaver inden for gasservice, installation af gasfyr og varmepumper samt vvs i København og omegn. Virksomheden blev etableret i 1966, beskæftiger i dag 17 medarbejdere og er ejet af Bent Achton og Didde Jul.

- Det har været vigtigt for Didde og mig at beholde vores gode hverdag og egen ledelse og at sikre vores tætte relationer til vores dygtige medarbejdere, og det kan vi fortsat som en del af Installatørgruppen, siger Bent Achton, direktør i Leon Petersen VVS & GAS, i en pressemeddelelse om udvidelsen.

Installatørgruppen har nu med de 13 danske installationsvirksomheder i folden en samlet omsætning på omkring 1,6 mia. kr. og flere end 850 medarbejdere. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring.

Butikken, Shape House Ishøj, der står for indretning, etablering, renovering og udskiftning af badeværelse, og som tidligere var en del af Leon Petersen VVS & GAS, bliver ikke en del af InstallatørGruppen, men fortsætter som før med Didde Jul som adm. direktør.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109