23948sdkhjf

Installatør med 1.200 ansatte har egne specialister til at bygge hovedkontor

Hele paletten af løsninger inden for intelligent byggeri rulles ud i Elcons regionale knudepunkt

Hvordan ser en bygning ud, når man sætter specialister i intelligent byggeri med fokus på bæredygtighed på opgaven? 

Det vil man kunne se, når Elcons nordvestjyske hovedkvarter i Holstebro står færdigt.

Den landsdækkende elinstallatør med omkring 1.200 ansatte fejrer nu rejsegilde på det regionale knudepunkt, der danner daglig ramme om 70 medarbejdere, som tidligere sad i Holstebro, Struer og Skive. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Holstebro-baserede Gråkjær er totalentreprenør på projektet, og Elcon står selv for de el-tekniske løsninger, vvs samt ventilation på byggeriet.

Byggeriet har således blik for bæredygtige muligheder og fungerer samtidig som et udstillingsvindue for de mange forskellige teknologier og løsninger, installatørfirmaet selv arbejder med for kunder.

– Bygningen er et godt eksempel på, hvordan vi hjælper vores kunder. Derfor går vi efter bygningscertificeringen DGNB med både hjerte og guld, og vi viser vores løsninger til intelligent byggeri, der både er energieffektivt og skaber godt indeklima, siger servicechef Jesper Godsk fra Elcon.

Bygningen bliver hovedsageligt opført i træ og fiberprodukter i stedet for beton, mens skum og kemi i bygningen for eksempel er Svanemærket for at sikre et højt kvalitetstrin overfor DGNB.

Når selve bygningen står færdig, skal Elcon installere hele paletten af løsninger inden for intelligent byggeri. Fra styring af lys og varme til ventilation, der vil blive målt og styret på et væld af måder, så bygningens drift løbende optimeres.

I alt bliver det regionale samlingspunkt 640 kvm nyt kontor plus 590 kvm, der ombygges og renoveres. Bygningen forventes at kunne åbne sidst på året.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125