23948sdkhjf

Ruller asfalt ud med foråret: Gigant har ordrer til stort millionbeløb

Sæsonen for asfaltarbejde er skudt i gang, og NCC’s asfaltforretning lægger fra land med et højt aktivitetsniveau

Når foråret melder sin ankomst, sætter NCC asfaltproduktionen i gang og ruller ud med maskinerne for at forsyne de danske veje med ny asfalt.

Denne sæson er ingen undtagelse.

– Selvom det er tidligt på sæsonen, ser vi allerede nu et højt aktivitetsniveau i Danmark, siger Lars Vester, chef for NCC’s danske asfaltaktiviteter, der hører under NCC Industry, i en pressemeddelelse om selskabets aktivitet på de danske veje og stræder.

– Vi har en stribe projekter i hus for både offentlige og private kunder, og vores fabrikker og asfalthold er kommet godt fra start mange steder i landet.

Ordrerne beløber sig til cirka 60 mio. kr. Hertil kommer en række ordrer under rammeaftalerne, som endnu ikke er aftalt og derfor ikke oplyses.

Fra kommuner til Storebælt

NCC Asfalt har blandt andet en række nye kommunale kontrakter i hus. Senest for Skanderborg Kommune, Odense Kommune, Assens Kommune, Ringkøbing Skjern Kommune, Nordfyn Kommune og en rammeaftale for Esbjerg Kommune.

Dertil skal NCC også hjælpe Vejdirektoratet med at udskifte gamle, udtjente belægninger med nye, slidlag på flere hovedlandeveje og motorvejsstrækninger - blandt andet ved Fløng, Farum, Langeskov, Vonsild, Give, Korinth, Vittrup og Hundelev.

I denne uge afslutter NCC’s asfalthold første etape af en større opgave på Storebæltsforbindelsens 6,6 km lange Vestbro. Arbejdet udfører NCC for Sund & Bælt og indebærer både fræserarbejde, produktion af asfalt og udlægning af nye slidlag.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187