23948sdkhjf

Vægproducent bygger ny fabrik - alternativet blev for lille

Virksomheden Triplan åbner efter planen først om to års tid men søger allerede medarbejdere

Producenten af fuldglasvægge og stålprofiler Triplan flytter sit hovedkontor og produktion til Business Park Ringsted.

Første spadestik forventes i foråret 2024, så firmaet i 2025 kan indvie en ny fabrik på den godt 60.000 kvm store grund.

– Vi har valgt at flytte vores produktion fra Ishøj til Ringsted og i første omgang at opføre 8.000 kvm. bygninger, der skal indeholde fabrik, lager og administration, siger adm. direktør Klaus Groth Larsen, Triplan International, i en pressemeddelelse fra Business Park Ringsted og fortsætter:

– Vi havde egentligt købt en grund i Roskilde til formålet, men den blev for lille, og så faldt valget på Ringsted Kommune, da beliggenheden i Ringsted er perfekt for os i forhold til den logistik, vi har brug for.

Triplan blev etableret i 1946 som smedevirksomhed. I dag producerer Triplan fuldglasvægge og døre samt lyd- og brandvægge i glas til kontorer og byggerier. Desuden produceres stål- og bygningsprofiler til gipsvægge, etagedæk og ydervægge.

Kunderne rækker lige fra trælasthandler til tømrere og entreprenører. Triplan har udover hjemmemarkedet eksport til hele Europa med Tyskland og Skandinavien som de primære markeder.

I dag har firmaet 50 ansatte, men søger allerede efter flere medarbejdere, især smede, maskinoperatører, mekanikere og ufaglærte.

Regnede 12 år forkert

Med fabriksplanerne er der stort set udsolgt i Business Park Ringsted 12 år før beregnet.

– Samtidig med at vi byder Triplan velkommen, kan vi også melde stort set alt udsolgt i businessparken. De første estimater lød på, de sidste grunde ville være solgt omkring 2035, men vi kan åbenbart ikke regne, fortæller salgsansvarlig Brian Steen Rolighed, Ringsted Kommune med et smil.

Den overraskende hurtige udvikling og udbygning betyder ifølge Ringsted Kommunes borgmester, Henrik Hvidesten (V), at man allerede nu er ved at kigge på, hvor vores næste erhvervsområder kan udvikles.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093