23948sdkhjf

To brancheprofiler fejrer 209 aarhusianske boliger

CapMan og Nordstern har fejret rejsegilde i blandet bydel 

Byfornyelse og udvikling præger Katrinebjerg-området i Aarhus og repræsenterer i dag den megen omtalte og eftertragtede ”blandede by” med både studiemiljø, familieboliger, virksomheder og uddannelse, hvor industri og erhverv tidligere prægede bydelen.

Bag et af de større, nye boligområder på Katrinebjerg, Augustshave, står CapMan og Nordstern. 

Nu har duoen bestående af investor og entreprenør fejret rejsegilde på det 16.500 kvm boligprojekt på et tidligere villaområde mellem Rødkløvervej og Katrinebjergvej.

– Vi har fokuseret på at bygge et projekt, der er tilpasset omgivelserne, med samme udtryk som klassiske Aarhus-ejendomme i røde håndstrøgne facadesten og flot saddeltag, fortæller Hasse Wulff, Investment Director i CapMan, i en pressemeddelelse om fremdriften.

209 boliger 

Projektet er udviklet og opført af Nordstern og omfatter 209 boliger af varierende størrelse samt 63 tilhørende parkeringspladser. Augusthaven bliver certificeret DGNB Guld.

I højde varierer bebyggelsen fra tre til seks etager for – som bagmændene formulerer det - at skabe liv og åbenhed i byggeriet. I gårdrummet etableres et rekreativt område med åben adgang for alle, og på ydersiden plantes der lommeparker, der skal fungere som små, grønne oaser for hele området.

De første 74 lejligheder afleveres i november 2023. De resterende boliger står klar få måneder efter - i februar 2024.

Augusthave

  • Bygherre: CapMan
  • Projektudvikling: Nordstern
  • Totalentreprenør: Nordstern
  • Arkitekt: Aart Architects
  • Ingeniør: Niras
  • Omfang: 16.500 kvm / 209 boliger

Kilde: Nordstern

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125