23948sdkhjf

Kampgejst og teamspirit hos Dansk Halbyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Eksemplarisk og heroisk indsats af medarbejderne, der reddede den sidste runde i allersidste øjeblik!

Cykleglade medarbejdere fra Dansk Halbyggeri tilbragte søndagen på de støvede grusveje og singletracks i skoven i Silkeborg, hvor MTB løbet 6 timer i skoven blev afholdt. Her var der både plads til kampgejst og teamspirit. Flere af holdkammeraterne tog et par ekstra runder, når holdkammeraten trængte til et ekstra pust!

Ruten var på ca. 7 km. og der skulle køres så mange omgange som muligt pr. hold på de 6 timer.
Der blev ydet en særdeles eksemplarisk og næsten heroisk indsats :-)  lige indtil at de sidste Dansk Halbyggeri ryttere i hæsblæsende tempo kørte over målstregen og reddede sidste runde for holdet i allersidste øjeblik!

Der var skarp intern konkurrence og drillerier på vores to entusiastiske mix trio-hold, men god tone og humøret helt i top! Vores overall placeringer blev.…tja, lad os bare sige at der er plads til forbedringer til næste år, men vi havde det i hvert fald sjovt! 

Ikke bare i fritiden og til medarbejderarrangementer fylder sporten en hel del. Idræt og sportslige sponsorater er en del af vores DNA i Dansk Halbyggeri og vi kommer omkring en lang række af sportsgrene gennem vores kunder og samarbejdspartnere inden for byggeri af haller til sport og fritid. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Marktoften 9
8464 Galten
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14