23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri A/S har specialiseret sig i erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid. Vi har mange års erfaring med totalentrepriser af firmadomiciler, industribygninger og haller, som kommer vores kunder til gode i et gennemtænkt og kosteffektivt byggeri.

Vi arbejder primært med følgende kategorier:

Sport og fritid, herunder sportshaller/idrætshaller, multihaller, springhaller, tennishaller, fodboldhaller, halbyggeri til golfklubhuse, træningslokaler, ridehaller og hestestalde mm.

Erhverv og industri: Forskellige former for erhvervs- og virksomhedsbyggeri, herunder produktionshaller, domicilbyggeri, lagerhaller/lagerbygninger, værksteder, detailbutikker, bilhuse, isolerede haller, forsyningsvirksomheder, kontorbyggeri mm.

Mange års erfaring bevirker, at vores individuelt tilpassede løsninger er yderst konkurrencedygtige – og funktionelt gennemtænkte. Vi indgår altid som en proaktiv samarbejdspartner og bygger efter vores værdier kvalitet, ordentlighed og handlekraft. Alt afgørende er, at levere byggeriet i den aftalte kvalitet, til aftalt pris og til aftalt tid – alt sammen i en positiv samarbejdsproces.

Læs mere om Dansk Halbyggeri A/S på vores hjemmeside: www.danskhalbyggeri.dk

Fakta om Dansk Halbyggeri A/S

Adresse
Dansk Halbyggeri A/S
Rho 1
Søften

8382 Hinnerup

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 8754 1500

Fax: +45 8754 1555

CVR nummer: DK41086394

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mogens E. Laustsen (IP)

Send til en kollega

0.39