23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En revolution i boligbyggeri - RenoPipe – Det usynlige luftfordelingssystem til renovering

Eftermontering af ventilationsanlæg er ikke noget problem med RenoPipe. Det innovative system giver et sundt indeklima med lave installationsomkostninger, kort installationstid og beskyttelse mod fugtskader.

RenoPipe - Det ideelle valg til renovering af boliger.

Indtil nu har renoveringsforanstaltninger i eksisterende bygninger for det meste koncentreret om isolering af vinduer og døre. Det beskytter bygningen mod ukontrolleret varmetab og reducerer energiudgifterne. 

Men det betyder også, at bygningen bliver lufttæt, hvilket er skadeligt både for bygningen og dens beboere. Derfor er det vigtigt at installere effektiv ventilation - for at sikre et godt indeklima og forhindre, at der opstår risiko for skimmelsvamp.

Specielt designet til energibesparende renovering 

Det unikke RenoPipe system fra Neotherm giver et sundt indeklima med lave installationsomkostninger og installationstid samt beskyttelse mod fugtskade og bevarer dermed bygningens struktur og sikrer værdien af ejendommen. 

Desuden sparer RenoPipe værdifuld energi gennem varmegenvinding. KWL® ventilationssystemets varmeveksler overfører energien af den brugte luft til den friske udendørs luft, som forvarmes og filtreres og efterfølgende strømmer lydløst ind i stuer og værelser. 

Den brugte, fugtige udsugningsluft suges direkte fra køkken og badeværelse via de lydabsorberende ventilationsventiler fra KWL®. 

Diskret smukt og overbevisende økonomisk 

RenoPipe systemet er næsten lydløst, og samtidig er designet så gennemført, at de fleste beboere slet ikke bemærker, at der er installeret en komplet ventilationsløsning med energibesparende varmegenvinding. 

RenoPipe forsyner hele boligen med frisk, naturlig forvarmet luft og er næsten usynlig. ”2 i 1” løsningen kombinerer ventilationskanalerne og de æstetisk udformede paneler i én enhed. 

Glem alt om grimme galvaniserede ventilationskanaler, spændbånd og tidskrævende montagearbejde. 

RenoPipe komponenterne er lavet af højt komprimeret EPS, der leveres med stuk eller en glat profil. Panelerne kan males i passende farve og dermed blive en del af indretningen. 

Omkostningseffektiv med få komponenter 

De smukt udformede ventilationsventiler filtrerer udsugningsluften, før den kommer ind i luftdistributionssystemet. 

Samlinger af skidt i ventilationskanalen forhindres effektivt med asymmetriske gummilæber mellem alle individuelle komponenter. Det sikrer absolut lufttæthed for hele distributionssystemet. 

RenoPipe systemet skærer antallet af nødvendige komponenter ned til et minimum og reducerer de nødvendige rørledninger til det halve. Det sparer betydelig plads og minimerer også monteringstiden, hvilket betyder lavere omkostninger til installation.

Læs mere

Neotherm A/S
Centervej 18
3600 Frederikssund
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84411310
P nummer: 1002694275

Kontaktperson

MQ
Mette Qvist
Marketingkoordinator
+45 24221629 mq@neotherm.dk

Send til en kollega

0.157