23948sdkhjf
Del siden

Neotherm A/S

Vi er en privatejet virksomhed etableret i 1978 med hovedsæde i Frederikssund. Vores vision er at vi skal være byggebranchens førende, professionelle og progressive leverandør af varme- og installationstekniske løsninger baseret på unikke kompetencer og passion med det altoverskyggende formål at kunderne oplever energioptimerede indeklimaløsninger baseret på et stort indhold af viden og kvalitet.

Vi driver vores virksomhed ud fra en ambition om at de ting vi beskæftiger os med altid skal give mening, uanset om det er som leverandør til markedet, eller som arbejdsplads for nuværende og fremtidige medarbejdere. 

For Neotherm A/S er det af central betydning at alle medarbejdere har samme grundholdning til at være en del af vores virksomhed. Fordi det netop er vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og derved indfri vores vision. Vores værdier er blevet skabt i en proces hvor medarbejderne har været en vigtig inspirationskilde og sammen har vi identificeret fire værdier:
Troværdige, handlekraftige, stræbsomme og værdiskabende.

Egen projektafdeling
Som markedsførende af gulv- og strålevarmeløsninger samt vand- installationer, og med mange års erfaring i at løse komplekse opgaver har vi løbende udviklet vores forretning til også at omhandle projekteringsløsninger.

Vi har derfor egen projekterings- og tilbudsafdeling, etableret med AutoCad arbejdsstationer og hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, dokumentation, funktion og økonomi.

Medarbejderne er alle veluddannede med en bred teknisk viden, de har en praktisk baggrundserfaring og de bistår dagligt kunder og samarbejds- partnere med udarbejdelse af dimensionering, kvalitetssikring, dokumentation og kalkulation af opgaver indenfor vand- og varmeinstallationsområdet samt løsninger til stråle og luftvarme.

Læs vores profilbrochure


Vores produktprogram omfatter bl.a.

Produkter til brandlukning
Blandesløjfer - Shuntopac
Ventilation
Installationssystemer
Strålevarme, Varmeventilatorer (Kalorifere), Lufttæpper
Buffer og Varmtvandsbeholdere
Futura Gulvvarmesystem
Futura Smart Home
Neotherm Gulvvarmeløsninger
Solvarme
Køle- varmecentraler

Besøg vores webshop

Neotherm A/S
Centervej 18
3600 Frederikssund
Danmark
CVR nummer: DK84411310
P nummer: 1002694275
31
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.298