23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Autoværn og MILEWIDE deltager på fællesstand på Vejforum

Dansk Autoværn og Milewide deltager på fællesstand på Vejforum 2017.

Trafiksikkerhed er det overordnede budskab, og der vil blive vist nye løsninger inden for støjdæmpning, sikring af byrum og trafikmoduler fra Dansk Autoværn, samt nye eftergivelige aluminiumsmaster under navnet ALU Economic fra Milewide.

Nyheder fra Dansk Autoværn

Dansk Autoværn har et af Danmarks bredeste sortimenter af støjskærme. I 2017 tog Dansk Autoværn Naturawall Støjskærm og Green Wall Støjskærm ind i sortimentet, som begge er grønne støjskærme.

Naturawall Støjskærm opbygges af stål og muld. 98,5% af indholdet er muld, som typisk er overskudsjord. Det giver Naturawall en betragtelig lyddæmpning på op til 67 dB, og hylderne i skærmen tilplantes med hæk, stedsegrønt, blomster eller lignende, som gør skærmen grøn/blomstrende. Støjskærmens individuelle opbygning giver det udtryk, der ønskes, og konstruktionen er let og hurtig at opføre. Læs mere her. 

Green wall er ligeledes en grøn støjskærm, som tilplantes. Den er hurtig at opføre og konstrueret til montage mellem HE160A / HE160B / IPE160 stålsøjler. Skærmen er velegnet til klatrebeplantning og kassetterne kan tilpasses individuelt til projektet. Læs mere her.

Sikring af byrum er et andet område, hvor Dansk Autoværn har udvidet sortimentet. Der tilbydes permanent sikring af byrum i form af dekorative betonenheder og bænke, der er monteret med træ. Læs mere her. 

Nyheder fra MILEWIDE 

Milewide har udbygget sortimentet af aluminiumsmaster med SAPA Poles serien, som hos Milewide hedder Milewide ALU Economic.

Den nye serie indeholder både signal-, skilte- og lysmaster samt kombinationsmaster. SAPA Poles er, ligesom Milewide’s egenproducerede master, godkendt som trafiksikre og eftergivelige. Masten fra SAPA Poles leveres både som konisk, bertlet og cylindrisk. Fremstillingsprocessen er automatiseret, og gør det muligt at minimere omkostningerne og skabe konkurrencedygtige priser. Læs mere her.

Mød os på Vejforum på stand 20.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.078