23948sdkhjf
Del siden

DAV NORDIC A/S

DAV NORDIC – markedsleder
 
DAV NORDIC A/S har mere end 90 års erfaring og leverer og monterer produkter og løsninger til infrastrukturprojekter og byggeri i Danmark og Sverige.
 
Virksomheden skiftede pr. 010419 navn fra Dansk Autoværn til DAV NORDIC og har med det fundet et navn, der både inddrager historien og afspejler virksomheden i dag.
 
DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed og støjreducerende løsninger. Derforuden har virksomheden en stor masteafdeling og leverer og monterer kvalitets stålløsninger til byggeriet. Virksomheden har en stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Fundamentet er troværdighed, grundighed og høj kvalitet, og virksomhedens ydelser skal skabe størst mulig værdi for kunderne.
 
Stærk koncern
 
Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 7 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. Selskaberne har det til fælles, at de udvikler/producerer noget af det ypperste indenfor deres felt. De er kendetegnet ved høj leveringssikkerhed, kvalitet og design. DAV NORDIC har ligeledes et datterselskab i Sverige.
 
Høj konkurrencekraft
 
DAV NORDIC har en høj konkurrencekraft. Virksomheden har specialudvalgt Europas førende løsninger inden for trafiksikkerhed, støjreducerende løsninger, master og stål til byggeriet og leverer løsninger til det danske og svenske marked. Virksomheden er stærk på projektledelse, montage og teknisk rådgivning og leverer projektoptimerede produkter og løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og aflevering til tiden - kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem omhyggelig planlægning.DAV NORDIC varetager derforuden vedligeholdelsen af 80% af alle danske veje.
 
Stærkt teamwork og stabilitet
 
DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring og er præget af stabilitet og stærkt teamwork. Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og service til kunderne. Ledelsen har i de senere år i forbindelse med virksomhedens vækst haft fokus på at ansætte nye unge medarbejdere, så der er opnået et miks af erfarne og unge kræfter. Det gør DAV NORDIC utrolig stærk.
 
Kompetente kunder
 
DAVNORDIC har et stærkt og langvarigt samarbejde med Vejdirektoratet og Banedanmark. Derforuden har virksomheden stort set udført infrastrukturprojekter i samarbejde med alle førende danske entreprenører.
 

www.davnordic.dk

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557
60
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344