23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitet som en konkurrencefordel

Hos Arne Pedersen A/S er kvalitet ikke bare et mål, men en strategi for succes!

Rasmus Nordahl, Sektionsdirektør og medejer, beskriver hvordan virksomheden skaber værdi gennem kvalitetssikring og indkøb af materiale i høj kvalitet.  
  
Hos dem, er det derfor ikke nok blot at dokumentere – det handler mere om at levere kvalitet på alle niveauer. Men hvordan får de det overført til hverdagen og på samme tid gør det til en konkurrencefordel? Jeg tog en snak med Rasmus for at blive klogere. 
  
Kvalitet som det bærende element 
Med et stærkt fokus på kvalitetssikring, grundig dokumentation og præcis levering, formår Arne Pedersen A/S at kombinere et højt niveau for håndværk med punktlighed og budgetoverholdelse.  
  
Denne dedikation, forklarer Rasmus, starter med en dyb forståelse og planlægning af alle faser i byggeprocessen - ikke blot den udførende del. 
  
Perfektion gennem planlægning og kontrol 
For at sikre en høj kvalitet fra start til slut anvender Arne Pedersen A/S en struktureret kvalitetsstyringsproces, som bl.a. omfatter grundig planlægning, regelmæssige inspektioner, samt checklister for at sikre at alle aspekter af byggeriet lever op til deres egne standarder.  
  
Rasmus understreger nemlig, at det er vigtigt at have en forståelse for at hvert trin i byggeprocessen bidrager til det endelige resultat. 
  
Strenge kontroller, certificerede underentreprenører og brug af materialer af højeste kvalitet, sørger for at hvert projekt bærer et professionelt præg. 
  
Ro i sindet for begge parter 
Med 17 års erfaring i branchen, har Rasmus oplevet en markant udvikling fra simpel dokumentation til omfattende kvalitetsstyring.  
  
Virksomheden imødekommer de stigende krav til dokumentation med bl.a. platforme som Inspectly, der værdsættes af både bygherrer og rådgivere - da man kan få et fuldt overblik og giver disse partnere ro i sindet når det kommer til den videre byggeproces. 
  
Bæredygtighed og sikkerhed 
De stigende krav til bæredygtighed og sikkerhed møder Arne Pedersen A/S med løbende feedback og procesjusteringer.  
  
Gennem kontinuerlig uddannelse og træning sikrer de, at medarbejderne er opdaterede og arbejder effektivt med deres nye læring dag til dag. 
  
Digitaliseringen og en intern kultur der følger den 
Nye digitale værktøjer har ændret byggebranchen markant, men branchen halter generelt efter på digitalisering ift. andre brancher.  
 
Hos Arne Pedersen ser de at innovation, digitalisering og data går hånd i hånd med øget produktivitet, grøn omstilling og bedre bundlinje. Han fremhæver hvordan disse værktøjer gør nøgleaktiviteter i byggebranchen som planlægning, opfølgning og kvalitetssikring både lettere og mere effektive.  
  
Det har givet grobund til en kultur i virksomheden, hvor kvalitet og åben kommunikation er i centrum - hver dag - hvor alle føler ansvar for kvaliteten i deres arbejde og som opfordrer til en åben kommunikation om fx forbedringsmuligheder. 
 
Høje interne standarder 
Virksomheden følger strenge interne standarder for kvalitetsplanlægning, samt kvalitetssikring. 
  
Regelmæssige interne evalueringer sikrer overholdelse af disse standarder, og gode kvalitetspræstationer belønnes for at motivere teamet til at stræbe efter en altid højere arbejdsindsats! 
  
  
I en byggebranche med stigende krav til dokumentation og kvalitet, formår Arne Pedersen A/S at bruge deres systematiske og professionelle tilgang til en klar konkurrencefordel, da de har fokusset rettet på proceskvaliteten.  
  
Deres fokus på kvalitet sikrer, at de ikke blot opfylder, men også overgår kundernes forventninger og de er et godt eksempel på en kvalitetsbevidst virksomhed hele vejen rundt! 

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867

Kontaktperson

AR
Anna Ræbild
Content Specialist
ar@inspectly.com

Send til en kollega

0.063