23948sdkhjf

Inspectly ApS

Inspectly’s IT-løsninger hjælper dig med at digitalisere og optimere din kvalitetssikring samt at få indsigt til at effektivisere dine arbejdsprocesser. Fra simpel og intuitiv mobil registrering på byggepladsen til et komplet overblik fra administrationssystemet, understøtter Inspectly din kvalitetsstyring og dine opgaver i hverdagen.

Inspectly’s moduler og IT-løsninger er skræddersyede til udførende i byggebranchen:

- Digital kvalitetssikring og -kontrol
- Aftalesedler
- Mangler
- Fotodokumentation
- Eftersyn og rundering
- Opgavestyring
- Dokumenthåndtering

Med fuld support og onboarding fra Team Inspectly, standardskemaer klar til brug samt mulighed for adskillige integrationer, er systemet fleksibelt, og kan tilpasses lige præcis dine behov. Du kan læse mere om Inspectly's løsninger her.

Hvor som helst, når som helst
Inspectly er designet til at gøre afstanden mellem byggeplads og kontor så lille som mulig. Udførende på byggepladsen kan registrere på mobile enheder, både online og offline, og registreringen og journaliseringen sker i én arbejdsgang. Med adgang til dokumentationen kan projektledere følge byggeprojektets fremgang på afstand i realtid, og dermed få sig det fulde overblik. Derudover er det muligt at registrere og tilgå dokumentation på generiske lister eller som markeringer på plantegninger.

Alt samlet på én platform
Alle registreringer og al dokumentation journaliseres automatisk i Inspectly. Med én central platform til dokumentation, journalisering og rapportering er det nemt at opbevare, eksportere og samle dine informationer i delevenlige rapporter.

Endnu mere værdi på sigt
Inspectly giver dig et transparent og komplet overblik, og som følge af dette får du indsigt i dine processer, så du kan identificere områder, der kan optimeres. At have fuldt overblik giver dig mulighed for at forbedre dine arbejdsprocesser så du kan undgå fejl, mangler, tvister og økonomiske tab i fremtiden.

Kontakt os via formularen eller ring til os på +45 7060 6055 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til torsdag kl. 8:00 – 16:00 og fredag kl. 8:00 – 15:30.

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Inspectly ApS

Adresse
Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70606055

CVR nummer: DK33954883

P nummer: 1017159867

Ansatte: 22

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Engberg

Mette Ebert

Torben Kovaltsenko Jørgensen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 70606055

Send til en kollega

0.328