23948sdkhjf
Del siden

Inspectly ApS

Inspectly | Kvalitetsstyringsplatform

Inspectly understøtter arbejdet med kvalitet i det udførende byggeri!


Hos Inspectly er vi drevet af ambitionen om at vise værdien af at arbejde med kvalitet, hele vejen rundt i byggeprojekter.  
 
Vi arbejder derfor målrettet med at gøre vores kunder klogere på deres egen forretning og senere forankre den viden i hele virksomheden med effektiv vidensdeling, en brugervenlig platform og klar kommunikation. 
 
Vi understøtter bl.a. registrering af dokumentation, kommunikation, dokumenthåndtering mellem virksomhedens ansatte på både kontor og byggeplads. Vores dygtige team sørger for at du kommer godt i gang vha. effektiv onboarding og lettilgængelig kundeservice. 
  
Vores løsninger omfatter: 
- Digital kvalitetssikring 
- Mangel- og opgavestyring 
- Aftalesedler 
- Viden & Kommunikation 
- HSE
- Eftersyn


Samlet på ét sted, giver Inspectly dig et transparent og komplet overblik, som faciliterer en solid indsigt i dine processer, så du altid kan identificere de områder der kan optimeres. At have fuldt overblik giver dig mulighed for at forbedre dine arbejdsprocesser så du kan minimere fejl, mangler, tvister og økonomiske tab i fremtiden! 
 
Vi mener at kvalitet dækker over en god og systematisk deling af viden i jeres firma. Derfor understøtter vi også kommunikationen hele vejen rundt, så jeres afstand mellem kontor og byggeplads bliver kortere. 
 

Vores vidensunivers til nøglepersoner i byggebranchen 
Vi har en ambition om at holde os selv og andre opdateret på ny viden i byggebranchen. 
  
Derfor dykker vi ned i emner som bl.a. DS 1140, kvalitet og arbejdsmiljø, både her på siden, i vores forskellige webinarer og i vores podcast-serie Kvalitetsklubben
  
  
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867
29
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297