23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unikt samarbejde gør en forskel i kompliceret projekt.

Gennem tæt samarbejde med Nicholaisen i hele projektet fik vores kunde sit ønske opfyldt og sat nye standarder for kvalitet og kapacitet.

Vores kunde havde et ønske om at samle sin produktion af komplekse facadeelementer på én lokation samtidigt med at producere et mere ensartet produkt. Kundens overordnede mål med projektet var at sætte nye standarder for kvalitet og kapacitet.

Nicholaisen kom ind i billedet allertidligst i projektets udviklingsfase og bidrog til den innovative del af projektet, hvor produktudviklingen og projektering af produktionsudstyret foregik på en og samme gang

Kundens mål og ønsker om forbedret ROI blev opnået med Nicholaisen som bindeled mellem kunden og flere forskellige leverandører. Der foregik udvælgelse af de bedste maskiner til opgaven, der derefter blev sammensat til en produktionslinje, som ikke kun producerer komplekse facadeelementer, men også lever op til aftalte kapacitets- og kvalitetskrav.

Har du også brug for kompetent sparring til et større eller mindre projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os her!

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Ida Kjærsgaard
Kommunikations- og marketingsassistent
+45 28256440 ik@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.063