23948sdkhjf
Del siden

Nicholaisen A/S

Nicholaisen A/S sælger innovative maskineløsninger til træ-, plast- & aluminiumsindustrien, som forbedrer kapaciteten, effektiviteten og rentabiliteten af kundernes forretning. Nicholaisen gør det nemt for dig at have store ambitioner. 

Du kan læse mere om, hvad vi  kan hjælpe dig med på vores hjemmeside www.nicholaisen.dk eller følg os på Linkedin.

Det er Nicholaisens vision at være den foretrukne leverandør af komplette løsninger på det danske marked. Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine investeringer gennem vores fire ydelser:

  • Innovation og effektivisering 
  • Maskiner og anlæg 
  • Projektledelse 
  • Service

Et sådant mål stiller naturligvis store krav til os. Krav til know-how, indsigt i branchen og evne til at sætte os i kundernes sted. Krav til kvaliteten af vores produkter og dermed valg af leverandør og ikke mindst krav til god kundeservice.

Nicholaisens slogan er Your Efficiency Partner. Det indebærer, at vi er din effektivitetspartner og rådgiver, som er i øjenhøjde med din forretningsvision. Sparring og rådgivning stiller naturligvis store krav til os om viden og indsigt i branchen, da motiver for køb af maskiner og optimeringer kan være meget forskellige alt efter dit og din produktions behov.

Nicholaisen A/S er en danskejet virksomhed, grundlagt i 1993 og i dag ejet af Thomas Biehl.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337
25
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313