23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dana Vinduer har øget kapaciteten med 50%

Vinduesproducent ønskede at optimere sin produktion og afskaffe de manuelle processer med en ny maskinløsning. Investeringen har efter et halvt år i drift allerede vist sig at være en gevinst for virksomheden.

Hos Dana Vinduer er man i gang med at fremtidssikre produktionsfaciliteterne. I den forbindelse har vi rådgivet vinduesproducenten i valg af maskinløsninger, hvor seneste skud på stammen er et nyt automatisk alu-bearbejdningsanlæg.

Allerede nu har millioninvesteringen medført en kapacitetsforøgelse på 50 procent og ikke mindst gjort det muligt fremadrettet at kunne håndtere profiler helt uden manuelt arbejde.

“Vi er i gang med at optimere produktionen og få ryddet ud i de manuelle processer, som ikke giver værdi, og det har Nicholaisen hjulpet os med. Nu har vi i stedet samlet processerne på ét automatisk alu-bearbejdningsanlæg, hvilket skaber en meget højere effektivitet samt større præcision og således en bedre kvalitet”, siger Kristian Orluff, direktør hos Dana Vinduer, og tilføjer: 

“Ved at automatisere processerne har vi også fjernet den flaskehals, som vores bearbejdning af alu-profiler førhen har udgjort. Efter at vi for godt et år siden investerede et tocifret millionbeløb i et nyt produktionsanlæg til bearbejdning og udfræsninger på træ-profiler, har vi nemlig haft svært ved at følge med på skæring af alu-profiler– men med det nye anlæg har vi fået et markant løft på kapaciteten med 50 procent, hvilket ikke mindst er vigtigt i lyset af den store efterspørgsel på træ/alu-vinduer i øjeblikket.” 

Læs resten af artiklen her 

Er du interesseret i at vide, hvordan vi kan effektivisere din produktion, kan du kontakte Nicholaisen på tlf. 8692 4711. 

 

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Lærke Juul
Kommunikations- og marketingchef
+45 30581019 lju@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.078