23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor udvikler en nedrivningsvirksomhed egne apps?

Vi bruger alle sammen apps på vores mobiltelefoner hver dag, men kan de gøre gavn i en nedrivningsvirksomhed? Det korte svar er et rungende JA.

Søndergaard A/S har selv udviklet seks forskellige ”power-apps”, som gør livet for medarbejderne lettere – og virksomheden mere effektiv via øget digitalisering.

Medarbejderne kan som eksempel bruge appen ’Rapportering’ til hurtigt og nemt at oprette en sag med fotodokumentation, at beskrive ekstraarbejde, at indrapportere en arbejdsskade eller lignende.

Søndergaard A/S har i øjeblikket seks aktive apps: Rapportering, Sagsliste, Medarbejdere, El-værktøj, Filterguide og Kemiliste.

De let tilgængelig apps sikrer, at virksomheden har styr på dokumentationen, og at vigtig information er tilgængelig online for alle medarbejdere til hver en tid.

"Vi har et mål om, at det skal være så nemt som muligt for vores medarbejdere at dokumentere og rapportere - og også at indhente vigtig information. Det giver både mening for dem og for virksomheden, at det er let tilgængeligt, da vi sparer en del tid på efterbehandling", siger Knud Magnussen, der er KMA-chef hos Søndergaard.

Der er ingen tvivl om, at en brugervenlig app på mobilen være meget nyttig, når man står på en byggeplads og ikke har adgang til en computer eller har slæbt et ringbind med under armen.

En del virksomheder køber apps ude i byen, men hos Søndergaard er holdningen, at det er sjovere selv at udvikle dem. Dels får man præcis hvad man ønsker, og dels kan man redigere og tilpasse hen ad vejen uden nødvendigvis at skulle bruge ekstern hjælp.

Kontakt Søndergaard, hvis du vil vide mere om arbejdet med power-apps - eller om virksomheden i øvrigt.

Søndergaard A/S
Smedetoften 16
3600 Frederikssund
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34203717
P nummer: 1017381659

Kontaktperson

PSH
Pia Skriver Holmer
Afdelingschef
+45 50600525 psh@soendergaard.dk

Send til en kollega

0.095