23948sdkhjf

Søndergaard A/S

Søndergaard A/S er specialister i professionel og certificeret nedrivning og miljøsanering med fokus på bæredygtighed og genanvendelse.

Vi har mere end 60 års erfaring som en af landets største nedrivningsvirksomheder.

Vores kunder er primært bygherrer og rådgivere samt total- og hovedentreprenører overalt på Sjælland. Vi beskæftiger dagligt 150-200 mand fordelt på 35-50 byggesager.

Vi har specialiseret os inden for nedrivning og miljøsanering og kan med vores kompetencer, maskinpark og effektive infrastruktur gennemføre selv meget komplekse opgaver inden for aftalt tid, kvalitet og pris. Som kunde kan du regne med godt og tillidsfuldt samarbejde. Vi tager ansvar for dit projekt fra start til slut.

Vi er ISO-certificeret og har konstant fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, korrekt affaldshåndtering og maksimal genanvendelse af nedrivningsmaterialer. De ordnede forhold betyder, at du som kunde trygt kan overlade ansvaret for opgaven til os.

Vi påtager os primært opgaver inden for:

  • Miljøsanering
  • Totalnedrivning
  • Indvendig rydning
  • Byggepladsdrift
  • Miljøscreening

Vi udfører med jævne mellemrum hoved- eller totalentrepriser direkte for bygherren eller dennes rådgiver. Det er typisk på sager med omfattende miljøsanering, at vi varetager hovedentreprisen med nedrivning og miljøsanering. Når vi er færdige med vores arbejde, kan selve renoveringen eller opbygningen i en ryddet og helt ren og klar bygning igangsættes. Denne del af projektet varetages typisk af en sædvanlig total- eller hovedentreprenør i egen entreprise.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores arbejde og ydelser.

Du kan også se et udsnit af vores referencer på vores hjemmeside.

Se alleNyheder

Projekter

Fakta om Søndergaard A/S

Adresse
Søndergaard A/S
Smedetoften 16
3600 Frederikssund

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederikssund Kommune

Telefon: +45 47311871

CVR nummer: DK34203717

P nummer: 1017381659

Certifikater: ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kristina Johansen
Direkte telefon: +45 47311871

Pia Skriver Holmer
Stilling: Afdelingschef
Direkte telefon: +45 50600525

Send til en kollega

0.39