23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LEAN-designet U-trug-mikser til lav pris og høj effektivitet

Ny alsidig blandemaskine til krydderier, ris- og melblandinger, cerealier og andre lette pulvere samt tynde væsker.

Ved at kigge på design og produktion af de velkendte U-trug-miksere med LEAN-filosofien for øje, er det lykkedes Winkworths konstruktører at skabe en ny udgave hvor produktionsomkostningerne – og dermed også salgsprisen – er kraftigt reduceret. Dette vel at mærke uden at gå på kompromis med alsidighed og kvalitet. Blandt andet er selve konstruktionen af karret væsentligt forenklet hvilket ikke kun medfører kortere produktionstider men også lavere materialeforbrug. Ved at stille motoren ”på højkant”, er det lykkedes at lave en kompakt maskine som optager mindre plads hos kunden.

Rengøringen, der både kan være våd og tør, lettes af at låget kan åbnes helt, og der er desuden taget hensyn til at operatøren nemt skal kunne nå rundt over det hele og uden problemer laste/tømme, styre og rengøre maskinen. Der er kun få svejsninger der alle er revne- og sprækkefri og derfor har forureninger svært ved at ”gemme sig”, og rengøringen er let og sikker.

UTL er fremstillet af rustfrit stål (316). Designet havde fra start fokus på hygiejnen da det var vigtigt at maskinen skulle være fødevareklassificeret. UTL er dog egnet til andre produkter end fødevarer såsom proteinpulvere, keramik, dyrefoder og mange andre lette og/eller tyndtflydende materialer.

Bladkonstruktionen er velafprøvet gennem mange år og sikrer en hurtig, skånsom og homogen blanding på kort tid. Som standard er maskinen udstyret med en træk og skub-lem for hurtig tømning af det færdige produkt, men der er flere muligheder for tømning. Maskinen kan endvidere udstyres med varmekappe, spray i kammeret eller for eksempel vakuum.

Nogle af nøgleegenskaberne ved UTL er:
• Simpel betjening og nem rengøring.
• Hurtigt og effektiv med høj produktivitet.
• Tæt på vedligeholdelsesfri. Det tager kun få minutter at servicere gasfjedre, lip-forseglinger og lågpakninger.
• Valgbart kontrolpanel.
• Ergonomisk design.
• Lave energiomkostninger.
• Lang driftslevetid på forventet 20-30 år.
• Lav investeringsomkostning.
• Leveres samlet og klar til brug.

Strenometers leverandør Winkworth Machinery Limited er en velkendt og veletableret producent af industrielle blandemaskiner, blendere, forarbejdningskar og dejfødere der tilgodeser behovene hos en lang række forskellige industrier. Winkworth leverer maskiner til produktion af: klæbestof, keramik, kemikalier, sukkervarer, kosmetik, levnedsmidler, maling, medicinalvarer, plastik og gummi. Winkworth Machinery Ltd. har desuden et stort lager af alle former for brugt og istandsat produktionsudstyr samt testfaciliteter og udlejningsforretning.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.08