23948sdkhjf
Del siden

Strenometer ApS

Strenometer ApS blev stiftet i 1952, og har siden udviklet sig til et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien.

Strenometer har gennem årene opbygget en bred og veldokumenteret viden, og det rådgivende personale har relevant markedserfaring og dermed god forståelse for og indlevelse i den praktiske anvendelse af sortimentet.

”Altid forsøget værd” er det motto som vi hos Strenometer ønsker at leve op til. Det betyder at vi, til enhver tid og hurtigst muligt, vil forsøge at honorere en henvendelse inden for vores kompetenceområder.

En del af Strenov-gruppen
Strenometer ApS er en virksomhed under Strenov-gruppen som også tæller Hj. Cruse & Co. ApS der sælger råstoffer til farver, lakker, plastik; tilbehør til papirproduktion samt tilbehør til filtrering og Strenov Produkter ApS der sælger kemikalier, slyngstøbt stål/special stål og stålstøbte emner i sandstøbning eller lost foam støbning, anlæg til overfladebehandling af metaller (f.eks. stål og aluminium) samt smøremidler (spray, olier og fedt).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.296