23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Xenotest® Beta+ FD

Accelereret test af forbrugsvarers resistens over for lyspåvirkning

Emballagen er i høj grad med til at afgøre, om varer som f.eks. levnedsmidler, kosmetik og rengøringsmidler bliver en salgssucces. Mange producenter foretrækker gennemsigtig emballage, da forbrugeren på den måde nemt kan se selve produktet; og det har vist sig, at synet af tillokkende farver gennem transparent emballage spiller en nøglerolle, når kunden påvirkes til at foretage impulsindkøb af visse produkter eller mærker. Men hvor der er lys, er der risiko for, at fotoinducerede reaktioner kan påvirke f.eks. produktets farve, vitaminindhold, aroma, duft eller homogenitet. Det er altså ekstremt vigtigt at teste produkternes resistens over for lyspåvirkning.

Hos Strenometer ApS er vi derfor glade for at kunne præsentere vores nye testkammer Xenotest Beta+ FD fra Atlas Material Testing Technology, som er førende inden for udstyr til lys- og vejrægthedstest.

Xenotest Beta+ FD er en videreudvikling af det velkendte Xenotest Beta+, og som forgængeren er det et alsidigt, moderne accelereret vejrpåvirkningsapparat, der gør det muligt at foretage realistiske test mere end 10 gange så hurtigt som test i realtid.

Xenotest Beta+ FD har to specielle prøvestativer: et 1-etages flaskestativ og et 2-etages stativ til bløde emballager. Begge kan klare en belastning på op til 20 kg og passer til en lang række forskellige prøveformer og -størrelser.

Blandt andre egenskaber kan nævnes brugen af de økonomiske XENOCHROME filtre, der ikke ældes men konsekvent giver det rette lys, en effektiv køler, der garanterer realistiske test-temperaturer selv ved et højt accelerationsniveau og endelig nem programmering samt overvågning med nye online-funktioner.

Xenotest Beta+ FD er det ideelle instrument, hvis man ønsker hjælp til at finde de rette ingredienser og emballagematerialer til sine produkter og samtidig sikre, at lyspåvirkninger ikke influerer negativt på produktets levetid.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.062