23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT PANTONE plastikfarvesystem

Sammensæt din egen farvepalette og distribuer den til dine underleverandører

PANTONE og Strenometer ApS introducerer i fællesskab et helt nyt redskab, som giver dig kontrollen over farverne.

Når designeren, produktudvikleren eller salgs- og marketingsafdelingen arbejder på deres idé, gælder det om hurtigst muligt at få koblet nogle fysiske farvereferencer på, så man kan arbejde ud fra realistiske forventninger til det færdige produkts udseende.

Den ønskede farve kan findes ved hjælp af farvekort, farveprøver, digitale farveangivelser, elektroniske farvekort eller deciderede farvemålere. Men derfra og til det færdigstøbte og færdigsamlede plastprodukt med varierende struktur og glans kan der stadig være forskelle med overraskende stor indflydelse på det visuelle indtryk.

Derfor er det med stor tilfredshed, at det nu er muligt for Strenometer at levere alle farver fra ”PANTONE Plus” og ”PANTONE Fashion + Home” -serierne i 4,7 x 7,6 cm store plastik- (polypropylen) støbninger. Brikkerne leveres med 2 tykkelsestrin på hhv. 1 og 2 mm og med mat og blank overflade, så effekten af tykkelse og glans kan vurderes.

Brikkens relativt store areal gør den yderst velegnet til visuel og i særdeleshed målbar farvekontrol, og med mere end 3400 farver i ”PANTONE Plus” og ”PANTONE Fashion + Home” serierne vil det være muligt at finde en egnet farve til langt de fleste opgaver.

Som udgangspunkt er systemet ikke tænkt som en komplet database med alle PANTONE-referencer, men som et værktøj hvor kunden sammensætter sin egen produktspecifikke farvepalette. Til formålet har alle brikker et hul i det ene hjørne, så den enkelte produktpalette nemt kan samles i en ring – nærmest som ”et bundt nøgler”.

Brikkerne leveres med spektraldata og opstartsformel, og den centrale styring af farvesystemet gør det til det mest effektive kommunikationsredskab mellem kunde og leverandør.

Nu kan der endelig matches til én central reference i stedet for en masse lokale fortolkninger af referencen.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.063