23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PINIP™ F12P højtemperaturføler

Stor fleksibilitet og måling på varme overflader

Til den populære lagtykkelsesmåler model 456C fra Elcometer Ltd. har Strenometer ApS et stort udvalg af forskellige følere. Det brede følersortiment gør det muligt at skifte mellem forskellige lagtykkelses-områder, opløsninger, måleenheder, følerdiametre og udformninger til måling på såvel magnetiske (F) som umagnetiske (N) metalunderlag.

Følerne fås traditionelt enten som interne fast-monterede følere eller som separate udskiftelige følere med ledning. Vælger man en intern føler, kan instrumentet bruges med kun én hånd, og det er nemt og praktisk at have i lommen. Derudover er det ideelt til måling på såvel plane som buede over-flader. En separat føler gør det til gengæld muligt at måle på sværttilgængelige områder samt på såvel konvekse som konkave overflader. Desuden kan disse følere nemt udskiftes af brugeren.

Men der findes også PINIP™-følerne, som kombinerer de to typer i en og samme føler. En PINIP™-føler fungerer nemlig som intern føler, men tilsluttes instrumentet på samme måde som en separat føler. Man får dermed alle fordelene ved en intern føler samt fleksibiliteten fra en separat føler samlet i ét instrument.

En af disse PINIP™-følere er version F12P højtemperaturføler , der kan måle på overflader med temperaturer op til 250° C. Dette er en stor fordel, efter emnet er hærdet, lige når det kommer ud og stadigvæk er varmt.

PINIP™ F12P har desuden den fordel, at den kombinerer F1 skala (0 – 1.500 µm) med F2 skala
(0 – 5 mm) i én enkelt føler. Brugeren kan dermed selv vælge det passende måleområde for det aktuelle arbejde.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.062