23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeweb A/S ekspanderer til UK

Byggeweb A/S ekspanderer til UK gennem nyt partnerskab med britiske MPS Management Process Systems.

Med fortsat vækst på hjemmemarkedet og i resten af Norden de seneste år ekspanderer Byggeweb A/S nu til UK. Byggeweb lanceres i UK under virksomhedens internationale navn Docia.

”Gennem et partnerskab med en veletableret virksomhed på det engelske marked, har vi et stærkt og solidt udgangspunkt i UK, hvor vi ser et stort potentiale. Vi vokser hvert år baseret på den værdi, vi skaber for vores kunder - enten i form af omkostningsreduktion, ressourceoptimering, bedre samarbejdskultur, effektivitet mv. hvorfor vores ambition i UK er, at opnå en markant markedsandel gennem den værdi vi også kan tilføre den britiske byggebranche. Vi er sikre på, at MPS vil bidrage positivt til dette resultat”, forklarer Mads Bording, CEO i Byggeweb A/S.

”Med etableringen af Docia i UK gennem Byggeweb A/S’ Partner Program forfølger vi vores internationale potentiale og målsætning om at placere os som en global leverandør. Den vækst og loyalitet vi oplever i Norden vidner om den værdi vi skaber for vores kunder. Det er netop dette vi ønsker at tage med os ud på andre markeder”, slutter Mads Bording.

Klik her for mere info om Byggewebs Partner Program

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Send til en kollega

0.064