23948sdkhjf
Del siden

RIB Software | North, Central & Eastern Europe

RIB dækker alle faser i byggeriet

Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære mål at drive branchen fremad og gøre ingeniør- og byggebranchen mere effektiv og bæredygtig.

Gennem vores 60 års erfaring i branchen og vores globale fodaftryk med over 550.000 brugere og 2.700 talenter, er det vores vision at omdanne vores virksomhed til et globalt powerhouse, der tilbyder innovative softwareløsninger til vores kernemarkeder - og sætter vores kunder i centrum for alt hvad vi gør.

Udviklingen af vores stærke portefølje af softwareløsninger, der styrer hele byggeriets livscyklus fra planlægning til udførelse, er drevet af brancheekspertise, best practice og en passion for at forblive på forkant med teknologien. Ultimativt forbinder vi mennesker, processer og data på innovative måder, for at sikre at vores kunder altid gennemfører deres projekter inden for budget, til tiden og i rette kvalitet, samtidig med at de reducerer deres CO2-fodaftryk.

Bliv partner med de førende inden for digital byggeteknologi, og omdan din byggevirksomhed i dag.

RIB Software  er stolt medlem af Schneider Electric gruppen.

 

Vores produkter omfatter:

Løsning til hele byggeriets livscyklus:

- RIB Projekt: Markedets mest udbredte projektweb.

- RIB Vault: Online kopi af data fra RIB Projekt.

- RIB Udbud: Enkel, sikker og effektiv håndtering af udbud. 

- RIB Capture: Digitale mangellister, KS og tilsyn.

- RIB Digital Aflevering: Struktureret og effektiv aflevering af D&V. 

 

RIB Connex: Er platformen til dine byggeprojekter, som forbinder data, workflows og teams ét sted. Få effektiv projektstyring, strømlinede workflows og standardisér arbejdet på byggepladsen. 

 

RIB 4.0:  RIB 4.0 integrerer styringen af hele projektets livscyklus - planlægning, opførelse og drift, med 6D BIM (3D-modeller + tid + omkostninger + bæredygtighed) i én platform. Ved at forbinde alle mennesker, processer og data drager vores kunder fordel af strømlinede arbejdsgange, bedre samarbejde, højere produktivitet og øgede marginer.

 

 

Hos Byggeriets Ledelsescenter tilbyder vi uddannelser og kurser inden for IKT og Digitalisering til det professionelle byggeri. 

 

IKT-leder uddannelsen

IKT-leder uddannelsen klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Bliv skarp på IKT-bekendtgørelserne, AB18, ABR18 samt YBL18, og deres konsekvenser for din rolle på byggesagen.

 

IKT-kursus

IKT-kurset er for alle uddannede IKT-ledere som ønsker at opdatere sin IKT-viden og holde sig skarp på alle de IKT-aftaler og krav, der stilles til dig som IKT-leder.

 

DS1140-kursus

DS1140-kurset er byggebranchens nye svar på og krav til kvalitetsdokumentation og berører alle typer byggeri og alle entreprenører. Kurset er en hjælp til at få opbygget et godt kvalitetsledelsessystem i jeres virksomhed.

 

FM-kursus 

FM-kurset giver et kompetenceløft i digitalisering og en stærk forståelse af de sammenhænge og muligheder, der kan medvirke til at skabe mere professionel og digitaliseret bygningsdrift. Sidder du i byggeriet og skal aflevere projekter til byg- eller driftsherre, eller sidder du i en FM-organisation, så er dette et kursus for dig.

 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.315