23948sdkhjf

Håndværkere sover helst alene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mobilhouse A/S

Tiden er løbet fra voksne mænd i køjeseng. Privatlivet skal respekteres – også når man overnatter i en skurvogn – og håndværkere gider ikke længere dele soveværelse med kolleger.

Mobilhouse A/S har lanceret en yderst populær beboelsesvogn med 4 enkeltmandsværelser, opholdsrum med køkken samt toilet og bad. Den store, rummelige letvogn tilfredsstiller brugernes behov for moderne bekvemmeligheder og leverer med sine 4 enkeltværelser plads til privatliv.

”Vi har lyttet til kunderne og produceret en letvogn, der tilfredsstiller brugernes behov”, siger Per Mikkelsen, indehaver fra Mobilhouse A/S. ”Tiden er ved at løbe fra køjesenge og sovesal, når håndværkere er på job”.

Brugerne har taget utrolig godt imod den rummelige beboelsesvogn, der bruges til alt fra traditionel udstationering til genhusning. ”Vi forventer os meget af den nye beboelsesvogn type 33 XL4 og har svært ved at holde dem hjemme”, slutter Per Mikkelsen med et smil.

http://www.mobilhouse.dk/510/beboelsesvo...

Fakta om Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S har landets største udvalg i beboelsesvogne, de største udstyrspakker og det nyeste materiel. Med egen fabrik og udlejningsfilialer dækker virksomheden hele landet og leverer alt inden for skurvogne og pavilloner til alle tænkelige formål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mobilhouse A/S

Amerikavej 1
7000 Fredericia
Danmark
Mobilhouse A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109