23948sdkhjf
Del siden

Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S - tilbyder mange løsninger i forbindelse med beboelses og genhusningsopgaver. Vi har Danmarks bredeste udvalg i skurvogne både i træ og glasfiber(letvogne), pavilloner og moduler.

Vores skurvogne bruges bl.a. som beboelsesvogne, sovevogne, mandskabsvogne, kontorer, mødelokaler, omklædningsfaciliteter, mobile badeværelser mv.

Beboelsesvogne
Vi har mange forskellige typer beboelsesvogne. For dem alle er at de indeholder køkken, soverum, toilet/bad og opholdsrum. Alle er klar til brug, du behøver kun gryder og pander og en tur forbi supermarkedet, alt andet er i vognene.

Mandskabsvogne
Her er der forskellige modeller f.eks. indeholder vores Type 20: omklædningsrum med skabe, toilet og bad, frokostrum med stole, border og køleskab.

Spise/kontorvogne
Her har vi blandt andet den fleksible multivogn Type 38 som kan bruges til stort mødelokale med plads til omkring 20 personer eller som 2 kontorer og endelig kan vognen efter aftale udstyres med soveplads til 2-4 personer. Vognen indeholder desuden kaffemaskine, køleskab, tv, emhætte og keramiske kogeplader.

Mobile badeværelser
Her er vi leveringsdygtige i badeværelser til den lille som store behov - blandt andet 5'eren sin indeholder 5 separate badeværelser.

Moduler
Vi har moduler til et hvert behov - et stort rum, flere små rum, køkken/alrum, bad/toilet, ja kun fantasien sætter grænser for hvordan modulerne kan bygges op. Du kan selv på vores hjemmeside bygge de 10 forskellige modeller sammen i vores online byggeprogram.

Pavilloner
Vores pavilloner kan bruges til såvel beboelse, institutioner og kontorer.
Vi bygger også nyt som passer dit behov. Så mangler du et nyt domicil, en børnehave, nyt kontor eller lignende så se mere på www.mobilhouse.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Containere
Vi har containere i flere størrelser såvel i uisoleret som isoleret.

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK16148040
P nummer: 1001720714
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297