23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Steel A/S øger toplinjen med rekordhøj omsætning

Dog har et ustabilt stålmarked med rekordhøje stålpriser reduceret Give Steels bundlinje i forhold til sidste år.

Det var de høje stålpriser der reducerede bundlinjen, så Give Steel i 2021 opnåede et resultat efter skat på 10,7 mio. kr. mod 13,5 millioner året før.

Give Steel's resultat og økonomiske udvikling i 2021 levede ikke op til forventningerne, men i lyset af den ændrede markedssituation med ustabile og uforudsigeligt høje stålpriser, betragtes årets resultat dog som værende acceptabelt.

Udvikling i fokus

At toplinjen øges uden at manifestere sig på bundlinjen, tager direktøren med sindsro:

”Give Steel er modsat de fleste andre virksomheder toplinje fikseret. Det er vi, fordi vi bruger toplinjen til at udvikle virksomheden. Sådan har det altid været, og vi oplever nu, næsten time for time, hvordan vores virksomhed udvikler sig," udtaler Torben Larsen, CEO i Give Steel.

Den sociale bundlinje næsten fordoblet
I regnskabsåret 2021 blev det første skridt taget til rapportering af den tredobbelte bundlinje, herunder den sociale bundlinje. Her er den, ifølge CABIs sociale beregner, opgjort til 7,4 mio kroner i 2021, men allerede steget til 12 mio. kr. i 2022. 

Give Steel har 68 CSR relaterede medarbejdere, er nomineret til 51 lærlinge.

Klimatiltag

Der er indkøbt et mere miljørigtigt ventilationsanlæg til en ny produktionshal samt fem hybrid-biler til sitemanagers for at minimere CO2-aftryk ved bykørsel og kørsel til nærliggende byggepladser.

Der er i regnskabsåret lavet aftale med eksterne transportleverandører om mulighed for transport med biodiesel HVO-100. Endelig har Give Steel skiftet skrotpartner, hvilket har reduceret CO2-udledningen på skrottransport med ca. 983 tons CO2 om året. En besparelse, der er opnået ved at hæve andelen af skrot, der genanvendes i Danmark, fra 0% til 61%.

Læs ledelsens kommentar til årsregnskabet her.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Send til en kollega

0.063