23948sdkhjf

Give Steel A/S

Give Steel A/S er en betydende producent af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Vi er kendt som en innovativ leverandør, der leverer solide løsninger, funderet på præcise beregninger, stærke konstruktioner, et højt serviceniveau og sikker leveringsevne. Ambitionen er at være Best in Class. Vi arbejder derfor kontinuerligt med at forbedre vores performance i alle afdelinger fra tegnestue til produktionshal, fra salg og konstruktion til projektledelse, produktion og montering. Vi vil være den bedste spiller på markedet i alle processer.

Vores brand bygger på ansvarlighed, præcision og fleksibilitet – både overfor vore kunder og vore medarbejdere. Det sikrer den helt rigtige løsning – og den helt rigtige pris. Hos Give Steel holder vi altid, hvad vi lover. Det er vores retningssnor, som understreger virksomhedens soliditet og kompetence og netop fører os nærmere målet om at være Best in Class.

Give Steel A/S leverer stålkonstruktioner til alle former for byggeri - fra simple stålkonstruktioner til avancerede specialkonstruktioner. Vores konstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, fra prestigefyldte erhvervsdomiciler til industri - og landbrugsbygninger i hele Europa.

Vi laver solide aftaler – og kun rigtige løsninger.

Fakta om Give Steel A/S

Adresse
Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Ikast-Brande Kommune

Telefon: +45 75731218

Fax: +45 75731275

CVR nummer: DK26998115

P nummer: 1001285511

Ansatte: 335

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bettina Vorsø

Bjarne Larsen

Michael Pedersen
Stilling: Teknisk chef
Direkte telefon: +45 75731218

Teil Philmann Bechmann Pedersen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.22