23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har haft vokseværk

Hen over sommeren har vi haft travlt med at ansatte nye folk. Siden juni måned har vi ansat 6 nye medarbejdere.

Det har været en fornøjelse at kunne byde velkommen til 6 nye medarbejdere siden juni måned. Dette betyder også en udvidelse på 3 af vores afdelinger -  nemlig vores port afdeling der vokser fra 2 til 3 montører, tegne stuen har nu 2 tekniske tegnere og på vores værksted er de blevet 2 mand mere.

Vores port afdeling er blevet udvidet med en ekstra montør. I den forbindelse er der lavet en omrokering i denne afdeling, så Carit nu sidder mere på kontoret så han kan havde det fulde overblik. Henrik er den nyeste mand i afdelingen og sammen med Per, servicerer, vedligeholder og udskifter de porte hos både vores privat- og erhvervskunder.

Du kan læse mere om vores port afdeling her

På værkstedet har vi kunnet byde 3 mand velkommen. Dennis overtog en ledig stilling, han har ansvaret for vores svejserobot og er med til at planlægge den serieproduktion vi laver på den. Vores nye elev Oliver er vores tredje elev, og Mads er blevet en ekstra mand på værkstedet.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde i vores smedeafdeling her

På tegnestuen har Karsten fået selskab af Tage Falz Billeskov, så vi nu har 2 tekniske tegnere der er med til at nytænke, designe og konstruere stålkonstruktioner til alle vores kunder.

Læs mere om vores tegnestue her

På kontoret bød vi først på sommeren velkommen tilbage til Frank Pedersen, han er nu projektleder for vores bygningsstål.

Vi er glade for, at kunne byde dem alle velkommen.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419
P nummer: 1014306095

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.062