23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erichsen SmartPen

Digital, præcis og gentagelig ridsefasthedstest med den nye generation af testblyanter

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere en helt ny generation af testblyanter til bestemmelse af overfladers ridsefasthed.

SmartPen fra Erichsen GmbH & Co. KG er en modulopbygget testblyant, der afhængigt af det anvendte modul kan bestemme ridsefasteden, metalafsmitningstendensen og påtrykte mærkers holdbarhed.

SmartPen har digital indstilling og visning (opløsning 0,05 N) af testbelastningen. Den leveres i et plastikhus med 3 fjedre og et USB-C ladekabel. Som standard leveres SmartPen uden testhoved, som skal bestilles separat. Den er kompatibel med alle testhoveder og testværktøjer til de anerkendte Erichsen testblyanter model 318 og 318 S samt 435 og 435 S.

Med disse instrumenter kan man i numeriske værdier bestemme, navngive, dokumentere og kommunikere hårdhedsgrader for malingsfilm, plastbelægninger osv. Uanset om det er på en flad eller buet, lille eller stor overflade, er testblyanterne altid klar til brug og er på grund af deres lille størrelse desuden lette at transportere.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.078