23948sdkhjf

NYT tiltag i Horsens – få gratis fremvisning af ladestander

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Er du i tvivl om, hvilken ladestander du skal vælge? Og ligger du, som så mange andre elbilsejere, inde med spørgsmål til anskaffelsen og brugen af en ladeboks? Så kan du nu få professionel rådgivning og fremvisning – kvit og frit.

Kom til gratis fremvisning af vores Charge Amps ladestandere i Horsens!

Du har nu mulighed for at komme ud og se og afprøve vores AURA & HALO ladestandere, samtidig med, at du får den helt rette rådgivning.

Vi ved, hvor vigtigt det er at være ordentligt klædt på, når der skal investeres i en ladestander til hjemmet eller arbejdspladsen. Du har derfor mulighed for at få styr på eventuelle uklarheder, og afprøve ladestanderne på din elbil.

Fremvisningen tager ca. ½ time, hvor vores ladestander-specialist, Thomas, vil spørge ind til dine behov og vise, hvordan brugerfladen virker.

Book din tid til fremvisning i dag.

Charge Amps ladestandere – Skandinavisk design og produktion

Vi forhandler to slags ladestandere fra Charge Amps hhv. AURA (som ses på billedet) samt HALO. Vi har valgt ladestanderne fra Charge Amps, da de er af høj kvalitet og har et flot æstetisk udtryk, som passer ind i det moderne hjem og byggestil.

Ladeboksene er designet og produceret i Sverige med udgangspunkt i det nordiske omskiftelige klima, hvilket kan være hårdt for vores udendørs elektronik. Der er derfor taget højde for de svingende temperaturer, som sikrer dig en robust og kvalitetssikker ladeboks. Og så er de tilmed produceret af bæredygtigt genbrugsaluminium.

Ladeboksene er kompatible med alle elbiler og kan både monteres på en væg eller en fritstående pæl. Charge Amps intelligente ladestandere har en integreret Cloud-tjeneste og leveres med et RFID kort, hvilket giver dig mulighed for at: 

-       Tracke nyttige data på din opladning og forbrug.

-       Kontrollere og styre adgangen til din ladeboks.

-       Aktivere og deaktivere ladeboksen i udvalgte tidsrum.

Kom og afprøv vores ladestandere inden du køber. Book din tid her. 

VS Automatic
☎️ (+45) 75 64 18 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.094