23948sdkhjf
Del siden

VS Automatic A/S

VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation. Med en bred og fagligt dygtig medarbejderstab kan vi hjælpe dig med udvikling af dine produkter eller maskiner, da vi holder os ajour med udviklingen på alle områder inden for automatik og el-installation.

Kompetenceudvikling, viden og erfaring er grundstenene i vores virksomhed. Vi dygtiggør os løbende via kurser, efteruddannelse, partnerskaber og ansættelser. Som organisation sikrer vi, at vi har den nødvendige bredde og specialviden.

Vore programmører, der hver især er specialister på deres område, leverer projekter af høj kvalitet til vore kunder. Vi har opbygget stor knowhow på motion og servo systemer, samt programmering af avancerede PLC styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer, samt systemer til dataopsamling af produktionsdata. Alle programmer testes med simuleringsværktøjer, inden idriftsættelse hos kunden, for at nedbringe indkøringstiden hos kunden.

Da vi har egen installationsafdeling, kan vi desuden tilbyde dig industriservice, el-installationer, telefoni, data, varesikring, kameraovervågning, Alarmsystem, Alternativ energi, Solceller og Varmepumpe

De kundegrupper, vi i øjeblikket samarbejder med, er slagterier, margarinefabrikker, mejerier, bilindustrien, fødevareindustrien, pap og papirindustrien, korn og foderstof, luftrensningsanlæg, rensnings-, transport-, miljø-, håndteringsanlæg og mange flere.

Vores mål er nu og i fremtiden at være en attraktiv, kompetent og fleksibel samarbejdspartner indenfor vores styrkeområder. Vi lægger stor vægt på at overholde indgåede aftaler, både hvad angår specifikation, kvalitet, tid og pris. VS Automatic A/S

Du kan finde vores Elektriker i Horsens, Elektriker i østbirk og Elektriker i Hovedgård

Du kan også kigge ind i vores firma

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526
85
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344