23948sdkhjf

Tordenvejret satte sine spor...

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Efter det voldsomme tordenvejr, som raserede natten til mandag, blev vi hidkaldt af en kunde. Her havde vejrguderne virkelig fået sat deres aftryk. Vores elektrikere, Virgar og Jesper, var straks på opgaven, og det var ikke så lidt de mødte.

”Elmåleren var flækket og sikringsgruppen sprunget. Der havde virkelig været knald på! Der var synlige skader på nogle af kablerne i tavlen, og vi samlede plastikstumper op fra membrandåsen i en radius af små 10 meter.” fortæller vores elektriker, Jesper.

De omfattende skader, hos kunden, var ikke grundet et direkte lynnedslag i huset – dette sker nemlig sjældent. Skaderne var derimod forårsaget af overspænding (transient) efter et lynnedslag i nærheden, hvilket resulterede i overspænding på elnettet og dermed ødelagte installationer. Lyn kan have store konsekvenser for din elektronik!

Bliv klogere på transientbeskyttelse og få svar på, hvad overspænding er i vores nyeste indlæg. Se også billeder af følgeskaderne hos vores kunde. Du finder indlægget her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.125