23948sdkhjf

Savner du også fysisk fremmøde?

| Medlemsnyhed | Indrykket af RIB A/S

Hos Byggeriets Ledelsescenter glæder vi os til at kunne mødes fysisk på vores næste IKT-leder uddannelse, som finder sted den 7.-9. juni 2021 i København - Skal du med?

Hos Byggeriets Ledelsescenter er vi ved at være godt trætte af COVID-19. Vi savner det fysiske fremmøde, og derfor glæder vi os endnu mere end nogensinde før til at byde jer velkommen på vores fysiske IKT-leder uddannelse i København den 7. - 9. juni 2021.

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje, og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. På IKT-leder uddannelsen kommer vi også ind på de nye AB18, ABR18 samt YBL18, og konkretiserer, hvilke konsekvenser det har for dig, som IKT-leder, og for bygherren og projektets parter.

Som følge af COVID-19, har vi stor fokus på at følge de gældende krav og retningslinjer. Tivoli Hotel & Congress Center er en del af SAFE TO VISIT, som er et program udviklet af Tivoli's brancheorganisation HORESTA, så du kan føle dig sikker og tryg, når du deltager på vores uddannelse. Du kan også læse mere om de seneste opdateringer i forhold til myndighedernes anbefalinger på Tivoli Congress Center's hjemmeside.

Tilmeld dig 7. - 9. juni i København her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RIB A/S

Ryesgade 19C
2200 København N
Danmark
RIB A/S

Send til en kollega

0.109