23948sdkhjf

Korrosionsprøveapparat HYGROTHERM 519 SMART

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Korrosionstest med intelligent PLC-kontrol og valgfri enten fuldautomatisk eller manuel styring

Strenometer ApS introducerer korrosionsprøveapparat Hygrotherm model 519 Smart fra Erichsen GmbH, som kombinerer og erstatter de 2 ældre modeller 519 FA og 519 SA.

Hygrotherm 519 Smart tester korrosionsbeskyttende systemers adfærd i kondensvandsklima i overensstemmelse med DIN EN ISO 6270-2. Kammeret er egnet til test udført i konstant kondensvandsklima (CH) og i vekslende klima (AHT, AT) samt i en SO2-holdig atmosfære i henhold til DIN EN ISO 6988.

En stor fordel ved Hygrotherm 519 Smart er den intelligente PLC-kontrol. De nødvendige testparametre indtastes på en touchscreen hvis display med brugervenlig menunavigation muliggør enten fuldautomatisk eller manuel temperaturstyring, grundvandspåfyldning og -udløb samt ventilation og udluftning. En flowmåler sikrer at nøjagtigt den forudindstillede mængde vand fyldes på. Hygrotherm 519 Smart har som standard lys i kammeret.

 Hvis man ønsker det, kan fugtkammeret udstyres med et dataindsamlings- og registreringssystem, inklusive software, til registrering af prøvekammertemperaturen. Som ekstraudstyr fås også en elektronisk gasdoseringsenhed, der gør det muligt at udføre fuldautomatiske test i en svovldioxidholdig atmosfære. Automatisk ventilation og automatisk syredræning forhindrer at der opstår sundhedsskadelige effekter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.156