23948sdkhjf

Automatisk softwarebaseret evaluering af gittersnittest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Eliminerer usikkerheden ved en subjektiv visuel vurdering

Strenometers sortiment af instrumenter til måling af vedhæftning ved gittersnitmetoden er blevet udvidet med gittersnit-evalueringssystemet CrossScan 295/XVI fra Erichsen GmbH

Gittersnittesten er den ældste globalt anerkendte testmetode til evaluering af belægningers vedhæftning på underlag. Metoden er så populær og relevant som nogensinde og anvendes overalt og i alle industrier. I årtier er vedhæftningen blevet målt med en næsten 100 % visuel vurdering af gittersnittet sammenlignet med en billedskala. En metode der medfører en vis usikkerhed da den afhænger af brugerens subjektive opfattelse.

Denne usikkerhed forsvinder med CrossScan 295/XVI.

CrossScan 295/XVI består af en praktisk kop der placeres på gittersnit der skal evalueres. Den har et kamera, LED-lys og potentiometer til kontrol af lysintensiteten (5-100 %). Evalueringen foretages ved hjælp af den medfølgende software. Direkte eller diffus belysning kan vælges via softwaren for at optimere kontrasten på overfladen, der skal evalueres.

CrossScan 295/XVI  tager højde for og udelukker ridsebredden og bestemmer det procentuelle (belægnings-) materialetab i det definerede område af gittersnitmønstret. Baseret på det procentuelle tab, fastsættes det tilsvarende gittersnitværdi automatisk i forhold til standardspecifikationen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.125