Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Thursday 24 April 2014
Advertising / Contact  

InnoBYG er klar med nye udfordringer
4 August 2011 / Virksomheder / Af licitationen@licitationen.dk
Print Tip Debat
Byggebranchens innovationsnetværk for energieffektivt og bæredygtigt byggeri gør positiv status på sit første år og ser forventningsfuldt frem til det kommende
VIDENDELING
To større konferencer, en håndfuld gå-hjem møder og igangsættelse af 10 projekter.
Det er status for det første år i innovationsnetværket InnoByg, hvor sekretariatet har lagt stor energi i at skabe et stærkt fundament for netværket. Den gode start understreges af, at medlemsantal nu er oppe på 180 medlemmer mod det forventede antal på 150 medlemmer det første år.
- Vi er rigtig glade for, at branchen har taget så godt imod InnoBYG. Det vi har arbejdet med i InnoBYG, er at lave et netværk, hvor byggebranchen kan søge viden, kan udvikle sig ved at deltage i projekter, ved at møde hinanden og ikke mindst ved at møde folk fra universiteter og videninstitutioner.
Men arbejdet er langt fra færdigt, da det er en dynamisk proces og da tilbuddene hele tiden skal udfordre medlemmerne og tilpasses deres ønsker, fortæller netværksleder Henriette Hall-Andersen fra Teknologisk Institut, og sekretariatet bag netværket har svært ved at undertrykke en vis stolthed over den flotte start.
Online i reality
En del af InnoBYGs fundament er online, men netværkslederen er ikke i tvivl om betydningen af også at mødes i den virkelige verden.
- Vi har lavet en hjemmeside, hvor der sker noget, både i form af nyheder, projektopslag og blogs. Vi har også en LinkedIn gruppe som pt. har 375 medlemmer og hvor der løbende tages nye emner op. Men eftersom vi er et projektorienteret innovationsnetværk, så er det også vigtigt, at vores medlemmer mødes ansigt til ansigt, og at vi formår at skabe muligheder og fysiske rum, hvor folk har lyst til at tale sammen, for det er på den måde sød innovationsmusik opstår, siger Henriette Hall-Andersen.
En af de kommende aktiviteter, hvor InnoBYGs medlemmer kan møde hinanden og samtidig få masser af nye input, er en kommende studietur til nabolandet Tyskland, nærmere bestemt München. Ifølge netværkslederen er valget af Tyskland er ikke tilfældigt.
Continues...
1
2
 
Page 1 of 2
 
 
Gallery (1/2)
Show original picture
Blandt årets arrangementer i InnoBYG kan nævnes besøg på Teknologisk Instituts forsøgsbyggeri EnergyFlexHouse, hvor deltagerne har lejlighed til at gå i detaljer med byggeriets bæredygtige udvikling. (Foto: Teknologisk Institut)
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Licitationen is part of Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 15 02 22 | Email:
red@licitationen.dk