Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 27. februar 2015
Annoncepriser / Kontakt  

InnoBYG er klar med nye udfordringer
4. august 2011 / Virksomheder / Af licitationen@licitationen.dk
Print Tip Debat
Byggebranchens innovationsnetværk for energieffektivt og bæredygtigt byggeri gør positiv status på sit første år og ser forventningsfuldt frem til det kommende
VIDENDELING
To større konferencer, en håndfuld gå-hjem møder og igangsættelse af 10 projekter.
Det er status for det første år i innovationsnetværket InnoByg, hvor sekretariatet har lagt stor energi i at skabe et stærkt fundament for netværket. Den gode start understreges af, at medlemsantal nu er oppe på 180 medlemmer mod det forventede antal på 150 medlemmer det første år.
- Vi er rigtig glade for, at branchen har taget så godt imod InnoBYG. Det vi har arbejdet med i InnoBYG, er at lave et netværk, hvor byggebranchen kan søge viden, kan udvikle sig ved at deltage i projekter, ved at møde hinanden og ikke mindst ved at møde folk fra universiteter og videninstitutioner.
Men arbejdet er langt fra færdigt, da det er en dynamisk proces og da tilbuddene hele tiden skal udfordre medlemmerne og tilpasses deres ønsker, fortæller netværksleder Henriette Hall-Andersen fra Teknologisk Institut, og sekretariatet bag netværket har svært ved at undertrykke en vis stolthed over den flotte start.
Online i reality
En del af InnoBYGs fundament er online, men netværkslederen er ikke i tvivl om betydningen af også at mødes i den virkelige verden.
- Vi har lavet en hjemmeside, hvor der sker noget, både i form af nyheder, projektopslag og blogs. Vi har også en LinkedIn gruppe som pt. har 375 medlemmer og hvor der løbende tages nye emner op. Men eftersom vi er et projektorienteret innovationsnetværk, så er det også vigtigt, at vores medlemmer mødes ansigt til ansigt, og at vi formår at skabe muligheder og fysiske rum, hvor folk har lyst til at tale sammen, for det er på den måde sød innovationsmusik opstår, siger Henriette Hall-Andersen.
En af de kommende aktiviteter, hvor InnoBYGs medlemmer kan møde hinanden og samtidig få masser af nye input, er en kommende studietur til nabolandet Tyskland, nærmere bestemt München. Ifølge netværkslederen er valget af Tyskland er ikke tilfældigt.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Billedgalleri (1/2)
Vis originalbillede
Blandt årets arrangementer i InnoBYG kan nævnes besøg på Teknologisk Instituts forsøgsbyggeri EnergyFlexHouse, hvor deltagerne har lejlighed til at gå i detaljer med byggeriets bæredygtige udvikling. (Foto: Teknologisk Institut)
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Licitationen er en del af Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 15 02 22 | Email:
red@licitationen.dk