23948sdkhjf

Fremtidens stilladsløsninger med Layher FlexBeam

Layher, verdens største stilladsproducent, har oplevet stor succes i Danmark med deres integrerede dragerløsning, FlexBeam. FlexBeam giver optimeret muligheder på broer, kedler, platforme, kirker samt i Industrien. Erfaring viser store tidsbesparelser, sammenlignet med konventionelle stilladsløsninger.

Layher FlexBeam er en aluminiumsdrager, der er designet til høj styrke, lav vægt og fleksibel anvendelse. Den kan sømløst anvendes med Layhers gennemprøvede stilladssystem Allround og er desuden udstyret med en U-profil i toppen til Layhers stilladsdæk. Dette muliggør effektive løsninger til komplekse stilladsprojekter, såsom hængestillads.  

FlexBeam anvendt på Layhers Allround Søjestillads

FlexBeam er en fordelagtig løsning på hængestilladser, da det er lige så fleksibelt som den klassike rør- og kobling-løsning, men samtidig stærkere og med færre samlinger. Denne type stillads er særlig effektiv til renovation af broer.

FlexBeam anvendt til arbejdsplatform under bro, Egernsund.

Ved høje krav til fritholdelse af arealer under stillads og stilladsplatforme er der få alternativer til FlexBeam. Muligheden for at ”krydsforbinde” dragerne gør at store arealer kan afdækkes med minimal gene på færdslen under.

FlexBeam anvendt over gangareal i Københavns lufthavn.

Hvor styrke og geometri kan være svære at løse f.eks. på kirkespir, kan FlexBeam anvendes som understøtning til det øvrige stillads.

FlexBeam anvendt igennem et kirkespir, Sorø

5 klare fordele:

  • Tidsbesparende
  • Høj styrke = mindre understøtning
  • Integreret i Layhers stilladssystemer
  • Veldokumenteret bæreevne og detaljerede montageinstruktioner
  • Uanede anvendelsesmuligheder

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078