23948sdkhjf

Er du nødt til at lukke din butik i det nye år?

Er du en af de mange, der i en længere periode har drevet din egen butik? Og har du derfor måske også i lang tid kæmpet for at kunne holde den kørende?

Så ved du alt om den hårde konkurrence, som der er på nuværende tidspunkt, når det kommer til detailbranchen og især den, som ligger uden for det online univers. Og hvis du efterhånden er nået frem til den konklusion, at du ikke kan hamle op med den online nethandel, så kan det være, at det i år, er det år, hvor du lukker din butik ned. Og netop derfor er det vigtigt, at du er medlem af en akasse. Har du styr på det?

Mange fysiske butikker kæmper for overlevelse
Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange fysiske butikker, der kæmper for deres overlevelse. For det første er mange af de mindre og private butikker blevet udkonkurreret af de større kæder, som læsser penge ind i massevis, og har overskud til at lave nogle super tilbud, som du slet ikke kan hamle op med.

Online nethandel stiger
Derudover er det efterhånden blevet meget mere populært at handle online. Online findes der ofte nogle langt bedre tilbud end i de fysiske butikker, og så slipper man for at stå en masse i kø og kæmpe med at finde den vare, som man står og skal bruge. Og så leveres varen direkte til døren inden for få dage – det kan næsten ikke være lettere.

Når du er nødt til at lukke ned
Og hvis du efterhånden er nået til den konklusion, at din lille butik ikke kommet til at kunne holde til den hårde konkurrence, så kan det være, at det er ved at være tid til at dreje nøglen om. Du har kæmpet, og du har nydt tiden i din butik, men du er også nødt til at være realistisk, således du ikke undergraver din økonomi og sætter dig i en situation, der er så uheldig i forhold til pengene, at du ikke kan komme ud af den igen.

Er du medlem af en a-kasse?
Når den beslutning er taget, skal du huske at tænke på, om du er medlem af en a-kasse. Mange selvstændige er det nemlig ikke, idet de selv bestemmer alt, hvad der har med deres arbejdsliv at gøre. Derfor mener mange, at det er penge lige ud ad vinduet at være medlem af en a-kasse også. Når det selvstændige liv ophører, er det derfor vigtigt at få meldt sig ind i en a-kasse med det samme.

Brug en online tjeneste
Men der er så mange at vælge imellem, at det er en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Men heldigvis har du online mulighed for at finde en sammenligning over de muligheder, som du har og på den måde vælge den a-kasse, som stemmer bedst overens med dine ønsker og behov.

 

 

Send til en kollega

0.078