23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Certificering i strategisk indkøb og kontraktstyring

Periode(r)
Løbende optagelse

Indkøb er mere end bare at gennemføre et udbud. Indkøb kan skabe mulighed for en væsentlig større værdiskabelse, både i forhold til økonomi og kvalitet.

Har du lyst til at få indsigt i, hvordan værdiskabelsen af indkøb kan opnås i praksis, og er du interesseret i at få den gode argumentation til at sætte indkøb på dagsordenen i din organisation? Så tilmeld dig Nohrcons:

 

CERTIFICERING I STRATEGISK INDKØB OG KONTRAKTSTYRING

- 6 intensive kursusdage i København

 

Hvad lærer du på uddannelsen?

  1.  Helhedsoverblik: Du får et klart overblik over hele indkøbsprocessen, lige fra udbuddets begyndelse til kontraktens udløb og forberedelsen af et eventuelt genudbud. Du lærer, hvordan du sikrer, at leverancer lever op til det aftalte gennem hele aftaleperioden.

  2. Smarte prioriteringer af ressourcer: Du lærer at bruge segmentering af indkøbsprojekter, så du effektivt kan prioritere din tid og dine ressourcer og tilpasse dine kontrakter og kontraktstyringsforløb herefter.

  3. Skab merværdi: Du bliver dygtigere til at udarbejde og styre kontrakter, så du aktivt skaber merværdi for din organisation.

  4. Strategiske værktøjer i indkøbsprocessen: Du får værktøjerne til at vælge og implementere de mest effektive strategier, når du arbejder med udbud og kontraktstyring.

  5. Effektiv integration af tildelingskriterier: Du lærer at integrere tildelingskriterierne i udbuddet med den efterfølgende kontrakt, så der er sammenhæng mellem de vigtigste kriterier for afgørelsen af udbuddet og muligheden for at følge op på kriterierne.

 

Opbygning af uddannelsen

Modul 1: Overblik over hele indkøbsprocessen – Introduktion til kontraktstyring: Skab merværdi med den ideelle kontrakt (1 kursusdag)

Modul 2: Intensivt arbejde med kontraktstyringens faser – Kontraktstyring fra A til Å: Planlæg og gennemfør værdiskabende og effektive kontraktstyringsforløb (2 kursusdage)

Modul 3: Intensivt arbejde med udbudsprocessens faser – Strategisk udbud: Planlæg og gennemfør udbud, der resulterer i langtidsholdbare kontrakter med maksimal værdi (2 kursusdage)

 

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig primært til indkøbschefer, udbudskonsulenter, contract managers, controllers eller e-handelsmedarbejdere, men det vil også være relevant for udviklingskonsulenter eller lignende, som ofte bliver involveret som projektledere i forbindelse med udbudsprocesser eller implementering af samarbejder med eksterne parter.

 

Underviser:

Jennifer Nyhus Brethvad, Chefindkøber // Fredensborg kommune

 

LÆS MERE PÅ NOHRCONS HJEMMESIDE:

CERTIFICERING I STRATEGISK INDKØB OG KONTRAKTSTYRING

 

RELATEREDE CERTIFICERINGSFORLØB:

CERTIFICERING I UDBUDSRET

CERTIFICERING I UDBUDSRET FOR FORSYNINGSSEKTOREN

CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT

CERTIFICERING I ENTREPRISERET AB 18 & ABR 18

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Undervisningsadresse

Københavns Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.062